Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '09

 
Kategori
Mizah
 

Bir Ergenekon fıkrası...

Bir Ergenekon fıkrası...
 

www.ziyapasakadindogum.com.tr/galeri/spiral-k...


Valilerimiz dikkati çekecek işler yapmayı çok severler. Örneğin bir valimiz, Yüksek Seçim Kuruluna rağmen Belediye başkanlığı seçimleri öncesi beyaz eşya dağıtımı yaparken, başka bir valimiz de Hac dönüşü tuvaletlerdeki pisuvarları kaldırtmıştı.

Doğudaki illerden birine tayin olan bir valimiz de bir karar almış, ildeki bütün kadınlara spiral taktırılmasını emretmiş. Önce tüm kadınlar karşı çıkmışlar. Spiral nedir ? diye kocalarına sormuşlar. Onlar da bilmiyor. Ama emir büyük yerden…. Devlet buyruğu bu, elden ne gelir. Mecburen sıraya girip taktırmışlar.

Köyde erkekler kendi aralarında eşlerine takılan bu aletin ne olduğunu tartışırken, sonunda Ergenekon davası ile ilgili devletin kendilerini dinlemek için karılarına alet taktırdıklarına karar vermişler. İlk günlerde evlerde ciddi konular konuşmamaya falan dikkat etmişler. Hepsini almış bir korku…”Ulan konuşmuyoruz, iyi güzel de , biz karılarımızla nasıl beraber olacağız?, Devlet bizi dinliyor.”Aradan 10 gün geçmiş. Canları da çekiyor..Sonunda içlerinden birisi gece dayanamamış, karısına yaklaşmış, malum yerine eliyle iki kere tıklamış.

- Bir…Ki…Üç…. Sayın savcım…Hörmetler…Kusura bakmayın…..

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..