Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Bir erkek bir kadına hayır dediği zaman

Bir erkek bir kadına hayır dediği zaman
 

Bir erkek bir kadına hayır dediği zaman, hayır demeli. Lafı çevirmemeli. Eğer bir kadına hayır derken bu ağzınızdan evet gibi çıkarsa etrafınızdan ayrılmaz. Bu hayırın altında başka sebebler arar. Başka bir kadınla yaşanan günü birlik seks, sevgilinin annesi, kız kardeşi, maddiyat, iş veya aklıma gelmeyen herhangi bir senaryo.

Çünkü kadınlar çok kompleks düşünürler. Didiklerler her şeyi. Bir kadına hayır derken gerçek hayır demek ve bu hayırı ona iyi niyetle anlatmak gerek. Eşyalarını toplayıp kapının önüne koymak çok çirkin bir durum bunu da kabul ediyorum. Yine de en geçerli olanın doğruyu evirip çevirmeden söylemek olduğunu savunuyorum.

Bir kadına mesela şöyle davranamazsınız siz erkekler, sakın da davranmayın.  "Sen benden daha iyisine layıksın". Kadın eli belinde gayet çingene bir tavırla şunu sorar size. "İyi de benim için iyi olanı sen benden daha iyi bilemezsin ki" der yüzünüze karşı. Aklında size itiraf edemediği   "Beni nerelere oturtmuş kafasında, biraz daha ortalama davranayım " düşüncesi dolanır beyninde. Ve gerçekte de ortalamanın altına inmeyi başaracak kadar akıl almaz şeyler yapar kadın. Edepsizleşir, erkek kadar düşürür değerleri.

Ya da sevgili olamadığınız bir kadına yeni sevgili bulma konusunda yardımcı olabilir misiniz.  Olursanız ne olur ?.. Yerinizi alacak erkeği aslında çok kıskandığınızı, çok güzel olduğunu aslında onu çok beğendiğinizi söyleyin bir kadına yüzünüze bakar alık alık.

Sadece şunu sorar size " O zaman sorun ne"

Bir kadın ile arkadaş olmak istiyorsanız, sadece arkadaş olun. Kadınlar, hafif kadınlar, özgür kadınlar, insan olma gerçeğine yakın kadınlar, bedenini bilen ve tanıyan kadınlar arkadaşken de eğer seks istiyorsa yapar. İstemiyorsa ilişkiyi o pozisyonda tutar. Kadınlar bu yetenekte.

İşveli, nazlı ve dişiliğinin fena halde farkında olan bir kadın, bir erkeğe ne zaman davetiye çıkartacağını, ne zaman çıkartmayacağını bilir ve bilmeli.

Basit ve bilinen kuralların dışında oynayabilir bu oyunu. Canı ne zaman ve nasıl isterse. Kimsenin kalbini kırmadan, incitmeden...

Erkekler içinde geçerli bu. Belki erkekler için daha çok geçerli bu.

Sevgilerimle AYRIK OTUM. 

Şiddetle tavsiye ediyorum. 

http://blog.milliyet.com.tr/AramaBlogger/bir-kadin-bir-erkege-hayir-dedigi-zaman-/Blog/?BlogNo=515128

 
Toplam blog
: 96
: 369
Kayıt tarihi
: 05.09.07
 
 

Size hikayeler anlatmamı beklemeyin, halen büyümek istemeyen birisiyim. Daha çocuk, daha yaramaz ..