Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Bir Garip Aşk, Meryem Üzerli'nin dizisini ezdi geçti!

Bir Garip Aşk, Meryem Üzerli'nin dizisini ezdi geçti!
 

Gecenin Kraliçesi Reytinglerde Battı !


Başrollerinde Meryem Üzerli ve Murat Yıldırımın olduğu Star Tv nin büyük umutlarla başlattığı Gecenin Kraliçesi reytinglerde darbe üstüne darbe yiyor. Dün yayınlanan bölümü şu sıralar Kanal 7 de günlük dizi olarak yayınlanan Bir Garip Aşk adlı Hint dizisini bile geçemedi.

Aylarca Meryem üzerlinin belgeselleri yapıldı ve ekranlarda o geliyor 3 sene aranın ardından geri dönüyor ,  ve en garibi geri sayım bile yapıldı son 5 gün son 2 gün diye  bu kadar reklama ne gerek vardı demek ki neymiş çok abartıdan iyi şeyler doğmuyormuş.

Gecenin Kraliçesi Total de : 2.35 reyting ile 25. Oldu Ab de: 1.52 reytingle 26. Oldu. ABC de :  2.47 reytingle 21. oldu. Ve sıkı durun Bir Garip Aşk Total de 3.44   reyting alarak 12 oldu ve Meryem Üzerlinin bütçesi oldukça fazla olan dizisini ezdi geçti.

Meryem Üzerli ve O3 medya bende yaptıklarının bedelini ödüyor. Seçkin Özdemir’in ve Selin Şekercinin Bad Love adlı Kore dizisinden uyarlanan Acı Aşk dizisinin ana konusunu telif hakkı TMC filmde iken ve Seçkin Özdemirli Acı Aşk dizisinden daha önce yayına girmişken dizinin ana konusunu kopyaladılar. Ve ekranlarda aynı konuya sahip olan 2 tane dizi olmuş oldu.

Ne demişler etme bulma dünyası ey Meryem üzerli diyorum çalıntı işte oynamayacaktın Seçkin Özdemir’in hakkını yemeyecektin. Acı Aşk dizisi yayınlandı kanal kötü olmasına rağmen bütçesi düşük olmasına rağmen Gecenin Kraliçesini reytinglerde geçiyor.

Meryem Üzerlinin Gecenin Kraliçesi adlı dizisi Bir Garip Aşk adlı dizinin gerisinde kalınca ve çok düşük reytingler alınca Meryem Üzerlinin aranan kadın imajı çizildi.

Bence Meryem Üzerlinin bu kadar abartılması gereksizdi sadece Muhteşem yüzyılda kendisini gördük Türk ekranlarından. Artık reklam için değil belgeselini büstünü dikseniz şehrin ortasına fayda etmez.

Birde bu yabancı ülkeden gelen oyunculara ben sıcak bakmıyorum çünkü genelde mankenlik yapıyor bu isimlerin çoğu yabancı ülkede tutunamıyor sonra geliyor Türkiye  ye sırf fiziksel görünüşleri iyi diye sektöre oyuncu diye sokuluyorlar sonra biz ekranda dublajlı oynayanları yada Türkçesi doğru düzgün olmayanları ve en önemlisi tiyatrocu olmadıkları için ekranlarda zayıf oyunculuk yapan insanları izliyoruz.Meryem Üzerli madem çok iyi bir oyuncu yıllardır yaşadığı yabancı ülkede oyunculuk yapsaydı. Şahsen ben yabancı ülkeden gelme insanların abartılmasını doğru bulmuyorum…

Çetin Kaya

Twitter/FankafaCetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..