Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '17

 
Kategori
TV Programları
 

Bir Hülya Avşar Sohbeti Eylülde Star Tv’de

Bir Hülya Avşar Sohbeti Eylülde Star Tv’de
 

Türkiye’nin ilk kadın Talk Show’unu televizyonda Hülya Avşar ile seyrettik. 1996 yılında Show Tv ekranlarından seyirciye Talk Show adına merhaba diyen sanatçı zaman içerisinde izleyenlerin sağa- sola dağılması ile eski reytinglerine bir türlü ulaşamıyor. Çok anormal olduğunu düşünmüyorum, çünkü kanal sayısını ben bile bilmiyorum; açık kanal, şifreli kanal, uydu yayınları, internet tvler derken ortalık rengarenk oldu.

Bu durum karşısında reytinglerin pek de iç açıcı olmadığı düşünülüyor ama yayın saatini ve gününü düşünürsek bence aldığı reytingler oldukça makul. Tam karşı kanalda Beyaz Show ile kapışan Hülya Avşar özel gösterim isteyenler için ilgi çekici bir program yapıyor.

Konfetiler, havai fişekler, lazer şovlar olmadan konukları ile teketek ve sansürsüz soru- cevapları ile kitlesine iyi sunumda bulunan bir sohbet programı. Tabi ben hep Hülya Avşar’dan Raffella Cara gibi bir show programı bekliyorum ama nafile…

Yine de ses getiren soru ve cevapları ile samimi, bazen samimiyetin ötesine geçen cüretkar tavırlar ile hala ekolünü sürdürüyor. Kanalı buldunuz mu, onun muzip sorularına kapılmamanız imkansız oluyor. Gelen konuğunu rahatlatan bir tavrı var Hülya Avşar’ın. Sorular karşısında konuklar içini sapır sapır döküyor.

Cüretkarlığın doruklarını konukları, soruları, cevapları ile zorlayan Hülya Avşar, yeni sezonda eylül itibarı ile yine Star Tv ile anlaştı.  Geçtiğimiz sezon Acun Ilıcalı ile başlayan showunu İdo Tatlıses ile noktalamıştı.

Bakalım bu sezon kimler kimler Avşar Kızının masasından geçecek, kimler terleyecek, kimler içini olduğu gibi dökecek… Hülya Avşar’a konuk olmak cüretini kimler gösterecek, bekleyip, göreceğiz

Hayatta cüretkar olmanız dileği ile…

 www.televizyongazetesi.com

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://facebook.com/pages/Ece-Er

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..