Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '17

 
Kategori
TV Programları
 

İki Yalancı'ya Final Şoku!

İki Yalancı'ya Final Şoku!
 

Yaz sezonundaki en önemli klişelerden bir tanesi, yazlık olarak ekrana gelen bazı dizilerin yazı bitiremeden ortadan kaldırılması diyebiliriz. Bin türlü umutla ve kış sezonunda da devam edebilme ümidiyle ekrana sürülen birçok iş daha bismillah diyemeden ortadan kaldırılıyor, sessiz sedasız şekilde ekrana veda ediyor. Mevcut diziler arasında bahsi geçen durumu yaşamak üzere olan 2 dizi var : Fox'un Bu Sayılmaz'ı ve Kanal D'nin İki Yalancı'sı.

Hadi Bu Sayılmaz'ın durumu zaten içler acısı olduğundan onu anlayabiliyoruz. Ama İki Yalancı ile ilgili çıkan final haberine şaşırmadım desem yalan olur.

Kanal D'de pazartesi akşamları ekrana gelen ve senaristliğini Gani Müjde'nin yaptığı İki Yalancı dizisi şu ana kadar 7 bölümüyle ekrana gelmişti. FOX'ta yayınlanan Deli Gönül dizisiyle sert bir mücadeleye giren yapım, bir türlü liderliği ele geçiremeyince kanal tarafından fişi çekildi. Daha önce 10 bölüm olarak düşünüldüğü belirtilen ancak iyi bir hava yakaladığı için bu sınırı aşabileceği düşünülen dizinin 2 bölüm sonra ekrana veda edeceği ortaya çıktı.

Başrollerinde Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin ikilisinin olduğu dizi özellikle tanıtım fragmanlarındaki enerjisiyle bir hayli dikkat çekmişti. Bu olumlu rüzgarla yayın hayatına başlayan dizi 2 bölüm sonra yani 9.bölümüyle ekranlara veda edecek.

Gani Müjde'nin ekranlarda yer alan dizilerindeki reyting şanssızlığı böylece devam etmiş oluyor. Nasip kısmet tabi bu işler.

İki Yalancı 9.bölümüyle ekrana veda edecek.

Sevenlerine, izleyenlerine geçmiş olsun.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..