Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Bir seansta ne kadar saç ekilir

Bir seansta ne kadar saç ekilir
 

Saç ekimi birçok kuralı olan, bu kurallar uygulandığında doğal bir saç yapısı almanızı sağlayan işlemdir. Saç ekimi için bazı kurallar uygulanması artık şarttır. 

Saç ekimi işleminde mutlaka bir seansta uygulanacak saç ekimi miktarını belirlememiz gerekir. Bir seansta ortalama 3,000 ile 4,000 bin saç teli ekilebilir. Bu sayı neye göre belirlenir ? Bir saç ekimi işleminde eğer siz bir seferde 10 bin saç teli ekmeye denerseniz teorik olarak bu yapılabilir. Fakar işin kalitesi açısından sıkıntılar yaratabilir. Saç ekiminde önemli olan bir seansta kaç saç telini ektiğiniz değil, saç ekimini hastanın isteklerine göre gerçekleştirip gerçekleştiremediğiniz ile ölçülmelidir. 

Bir seansta o kadar fazla saç ekmek yerine, bunu 3,000 er li seanslara bölerek işin kalitesini arttırmanız denenebilir. Net olarak bir seansta 3,500 saç ekimi yapılır.Saç ekiminde bir seansta tüm kel bölgeyi ekmeye çalışırsanız eğer, saçların yönleri istenildiği kadar düzgün olmayabilir. Bu arada bu saçları eken ekibin performans düşüklüğü de uzun seanslar ile düşebilir.

Örneğin fazla ekim yapılması gerekli olan bir hasta da alın bölgesi bir gün, arka kısım başka bir gün, yanlarda ki saç eksiklikleri başka bir gün giderilebilir. Her Bir Seansta ayrı ayrı saç ekimi yapılır. Böyle yapıldığında hem hasta hemde saçı eken ekip yorulmaz. İşi bir an önce yapalım bitsin gibi bir düşünce ile yapılan uzun seanslı saç ekimleri her zaman güzel sonuçlar vermeyebilir. 

En ideal saç ekimi, ekibi ve hastayı yormadan saç yönü ve simetrisi düzgün ayarlanmış olarak seans seans ekilen ameliyatlardır. Bu şekilde planlama yapılıp ekim gerçekleştiğinde, saç ekimi sonrası doğallık ve kalitenin artmış olduğunu göreceksiniz. (En ideal saç ekimi için Kusursuz Saç Ekimi Makalemizi okuyabilirsiniz.)

Saç ekimi işlemi çok basit bir işlem gibi görünse de içinde bir sanat ruhu taşıyan ekipler gerekli olan bir hizmettir. Baştan savma ve sadece ticaret amacı ile yapılan ameliyatlardan en kaliteli sonuçlar çıkmayabilir. Önemli olan bu işi layığıyla yapmak isteyen ekim merkezlerinin seçilmesidir. (Hangi Saç ekimi Merkezini seçeceğinizi bilmiyorsanız, En iyi Saç Ekimi Merkezi adlı makalemizi okumanızı tavsiye ediyoruz.)

Op Dr Ali Mezdeği

Web http://www.sacekimmerkezi.com

Tel   : 0212 241 3 241

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..