Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '13

 
Kategori
Erkek Modası
 

Saç ekimi saç dökülmesini önler mi?

Saç ekimi saç dökülmesini önler mi?
 

Saç ekimi bilindiği gibi, kellik problemi olan hastalar için yapılan bir uygulamadır. Saç ekimi operasyonları daha çok, saç dökülme sürecini bitirmiş olan hastalar üzerinde daha iyi verim verebilir.


Saç dökülmesi süren bir hastaya saç ekimi yapılması mümkündür. Fakat saçın ne kadar döküleceği kestirilemeyen hastalarda saç ekimi sonrası bölgesel seyreklikler oluşabilir. Saç ekimi dökülme sürecinde olan bir hastaya uygulandığında dökülme riski olan bölgelere ince uçlarla sıklaştırma yaparak, dökülme sonrasında hastayı kel kalmayacak şekilde bir planlama yapılabilir.


Net olarak saç ekimi yapılan bölgede dökülme durmaz. Dökülme genetik nedenlerle alakalı olup, herhangi bir ilaç veya ameliyatla dökülme engellenemez. Saç dökülmesi tamamlanmış bölgelerde saç ekimi yapılabilir. Mesela hastanın kafa üst bölgesinde dökülme tamamlanmış olabilir. Fakat ön kısımdan seyrekleşme söz konusu olabilir. Bu durumda ilk seansta kafanın üst kısmı tamamlanır. Ön taraflarda ki dökülme tamamlandığında 2. bir seansla saç ekimi devam edebilir.


Bunun yanı sıra ön bölgelere de bir sıklaştırma takviye saç ekimi yapılabilir. Tüm bunlar ameliyat öncesi muayene ve saç analizinde saptanarak işlem planlaması yapılır. Saç ekimi işlemi en sonunda saçı olmayan insanların en kalıcı çözümü olmuştur.


Op Dr Ali Mezdeği


Web : http://www.sacekimmerkezi.com
Tel : 0212 241 3 241 

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..