Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '10

 
Kategori
Spor
 

Biz Fenerbahçeyiz

Biz Fenerbahçeyiz
 


Bursa denen takım şampiyon oldu. Kimin sayesinde hepiniz Fenerbahçe diyeceksiniz. Hayır Beşiktaş’ın önümüzdeki sene için yaptığı yatırımlar sayesinde oldu. Beşiktaş duruşu çıktı ortaya.


Yani kısacası şaibe arayanlar Fenerbahçe dışındaki herkese baksınlar Trabzon fenerin karşısında sanki şampiyonlar ligi kupası alacakmış gibi oynuyor öbür tarafta adamlar ‘biz zaten kasmayacağız hiç değilse aramızdaki küslük kalkaré diye böyle küçük düşünerek oynuyorlar.


Böyle bir ligde şampiyon olsan ne olmasan ne. Benim üzüldüğüm noktalar bunlar değil. Benim üzüldüğüm nokta böyle bir ligde oynuyor olmamız. Her defasında da söylediğim gibi UEFA “lig şampiyonu olan veya ülke puanına göre takımlar şampiyonlar ligine katılır” ibaresini kaldırsın ben de gidip Avrupa’da adam gibi top oynayayım. Hiç değilse onlar yabancı bizden değil, ne yaparlarsa yapsınlar ona üzülmezsin ama buradakilerin yaptığına üzülüyorsun. Neyse boş verin gelelim biz kendimize.


Sevgili Fenerbahçe taraftarları tabii ki zor bir durum dün akşamdan beri şoktayım ama biliyorsunuz ki kulüp bizim kulübümüz biz sahip çıkmazsak kim çıkar bu kötü durumun üstüne sünger çekip kulübümüze sahip çıkıp gerekenleri yapmamız lazım.


Dışarıdan gelecek tahriklere kapılıp kendimize bir kötülük yapmayalım. Zaten dün akşam gereken zararı verdik kendimize boş verin gerisini şimdi daha iyi anladık Fenerbahçe’nin kendisinden başka dostu yoktur.


Zaten istemiyoruz da dost, dışarıdaki düşmanlardan daha düşmanlar onlar kendi aralarında birbirleri ile uğraşsınlar ve bizden uzak olsunlar yeter. Bu ülkenin bakanı bile Fenerbahçe’ye karşı ise ne diyelim artık.


Daum’un gitmesini hepinizden çok ben de istiyorum. Ama bu iş sadece Daum’la sınırlı kalmasın. Futbolcuların çoğunun Fenerbahçeye yakışmadığı kesin hepsi satılsın. Kurtulalım sırtımızdaki çıbanlardan biz Fenerbahçeyiz büyüğüz istediğimizi alırız. Yeni bir takım kuralım.


Bizim derdimiz nedir Avrupa’da başarılı olmak. Türkiye liginde mecburen başarılı oluyoruz. Şampiyonluk hiç önemli değil, yeter ki Avrupa’ya katılacak sonuçları alalım yeter.


Bu işin Aziz Yıldırım’la bir ilgisi yok. Adam ne yapsın, elinden geleni yapıyor. Yalnız ben Aziz Yıldırım’ı Daum ve bazı futbolcular konusunda hatalı buluyorum. Bu hatalardan kurtulup, para bizim için önemli değil, ne yapar eder buluruz gerekirse taraftar bile verir yeter ki bize yakışan bir takım kuralım ve Avrupa da başarılı olup düşmanlarımızın suratına bir tokat gibi inelim.


Onlarda kendi yarattıkları liglerinden birbirleriyle debelenip dursunlar. Biz Fenerbahçeyiz her türlü zorluğun altından kalkarız. Biz Kurtuluş Savaşında düşmanla savaşıp onları dize getirmiş takımız bunları mı dize getiremeyeceğiz hepsi yola gelirler. Yeter ki biz birlik olup önlerinde bir yumruk gibi durup gerektiği zaman kafalarına vuralım.


Sayın başkanım senden istediğimiz bizi Avrupa’da başarılı kılacak bir takım kurman bu takımdan gönderilecek çok kişi var. Önce iyi bir teknik direktör ondan sonra Aykut Kocaman ve yeni teknik direktör ile bizi dünya kulübü yapacak bir takım kuralım.


Gerekirse bizde yardım ederiz yeter ki sen bize bunu yap daha güzel günler Fenerbahçe’nin ve Fenerbahçelilerin olacaktır.

 
Toplam blog
: 110
: 706
Kayıt tarihi
: 27.02.10
 
 

Gülhane Askeri Tıp Akademisinden Bilgisayar Operatörü olarak çalışıp emekli oldum. Evli ve 2 çocu..