Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Bizim Hikaye Dizisine Dünya Desteği Geldi

Bizim Hikaye Dizisine Dünya Desteği Geldi
 

Bizim Hikaye dizisinin aşkı dalgalarla büyüyor!

Bildiğiniz gibi reyting kadar önemli bir şey de diziyi seyredenlerin desteği. Birkaç yıldır bazı diziler tarafından yapılan ve sosyal medya reytingi olarak adlandırılan hashtaglar (etiket, başlık) öyle yankı buluyor ki artık bu alt başlığı görmediğimiz dizi kalmadı.

Seyircinin sevdiği diziye, sevdiği oyuncuya desteğini verdiği bu etkinlik Fox Tv nin ekranlarında oynayan “Bizim Hikaye” dizisinde başka bir boyuta evrildi. Dizinin her anınıTürkçe izleyen ülkeler (henüz ülke kanalları yayına başlamadığı için) bir etkinlik yapıyorlar. Bu çılgınca aşk Hazal Kaya ve Burak Deniz’in ayrıca sevildiğini gösteriyor. Hazal ve Burak’a dizideki karakterlerini anımsatan yepyeni bir isim bile buldular “BarFi” yani herkesin anlayacağı dilden Barış ve Filiz’in kısaltması.

Bana bu isimler hep sevimli geldi.

Aslında Türkiye’deki hayran kitlesinin dahil olduğu bir gövde gösterisi de diyebiliriz. Öyle çok çalışıyorlar ve dizilerine o kadar sahip çıkıyorlar ki 20 ülkenin katılımı ile  #Barfi4ever adı altında bir dünya TT düzenleyecekler.

Günlerden 26 Ekim Perşembe

Saatlerden Türkiye saati ile 20:00

ve onlar hep bir ağızdan tempo tutacaklar

#Barfi4ever…

Katılacak ülkeleri ve katılım saatlerini kapakta paylaşıyorum.

Bu dalganın hangi boyuta varacağını ben bile heyecanla bekliyorum. Belki bu sevgi seli dizinin asıl sahiplerinin reklam verenler değil de seyirci olduğunu böylece öğretir. Onlar güçlerini aşklarının peşine düştüklerini göstermek için birleşiyorlar. Bu kadar güçlü bir sahipleniş dizi sektörü daha görmedi, bir daha göreceğini de sanmam!

Hayatta sahip olduğunuz aşkın peşine düşmeniz dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..