Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Bizimkisi bir 'Aziz' hikayesi

Bizimkisi bir 'Aziz' hikayesi
 

Aynı Ülke, Aynı takım, Aynı Başkan, Aynı teknik adam aynı HÜZÜN. Bu hüzünün en ağır yükünü çekenler ise maalesef bizleriz. Çünkü Fenerbahçe’yi yönetenler diledikleri zaman yurt dışına gidebilir ve bu travmadan kurtulmayı başarabilirler. Kimse onlarla dalga geçemez ama bir fabrikada çalışan Hasan için ya da mahalle kıraathanesine giden Ahmet için durum böyle değildir. Onlar yaşadıkları konjonktürü kolayca değiştiremezler.

Ey Başkan Aziz!!! Bizi bizimle bırak boşver, senin varlığınla biz bu acıları yaşamayı ve bunlara dayanmayı öğrendik. Hakkındaki düşüncelerimi daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Senden Fenerbahçe’den hiçbir menfaati olmayan birisi olarak istediğim bir takım hususlar var.

Ey Başkan Aziz!!! Daum’u kesinlikle gönderme. Bu kadroyu buralara kadar taşıyan adama bunu yapamazsın yapmamalısın. Daum’u göndermek demek Galatasaray’ın durumuna düşmek demektir. Getireceğin yeni teknik direktör rakipleri Türkiye şartlarını tanıyıncaya kadar iş işten geçer. Daum’un gitmesi demek en az üç yıl geriye gitmek demektir. YİNE Mİ SİL BAŞTAN AMAN ALLAHIM DÜŞÜNCESİ BİLE İNSANI ÇILDIRTIYOR. Sen Daum’a ne verdin ki ne istiyorsun. Bu takımın SAĞ AÇIĞI KİM, Bu TAKIMIN SOL AÇIĞI KİM?, Bu TAKIMIN SANTRAFORU KİM? Biliyormusun Eğer Fenerbahçe Şampiyon olsaydı AVRUPADA ORTA SAHADAN GOLE DÖNÜK OYUNCUSU OLMAYAN TEK TAKIM OLARAK ŞAMPİYON OLACAKTI. İşte Daum bu takımı bu noktaya getirdi. Kazım ve Roberto’yu devre arasında göndermek ne menem bir işti hala anlamış değilim. Ama tabiî ki senin futbol bilgin müthiş senelerdir bizlerden topladıklarını kimlere verdiğini çok iyi biliyoruz.

Ey Aziz Başkan!!! Sana son sözüm Daum’a sahip çık. Hamit Altıntop’u bu takıma ne yap ne et kazandır. Emre ve Hamit’in yanına bir Appiah tarzında bir orta saha oyuncusu daha al. Hamit’in sağ bek sağ açık orta sahada oynayabileceğini unutma. Mutlaka Uğur’dan daha iyi bir sol açık daha al ve Uğur’u da kaybetme 24 kişiden faydalanabilecek bir kadro kurmalısın. Yeni bir santrafor ve sağ açık almalısın. Vederson’u Türk statüsünde oynadığı için mutlaka takımda tut. ALİ BİLGİN, DEİVİD, BALONİ(BARONİ), BİLİCA, DENİZ, GÜLİZAR(GUİZA)’dan bizleri kurtarmalısın. Bunlar benim şahsi zırvalarım olabilir. Sen yinede Daum’a kulak ver.

Benim düşünceme kalsa kulüpte sana yer yok biliyorsun. Fenerbahçe ve diğerleri diyorsun ama hala kulüpler birliğine başkanlık ediyorsun. Bu ne yaman çelişki biz senden kulüpler birliğini bir yere getirmeni beklemiyoruz. Biz senden Fenerbahçe’yi bir yerlere getirmeni bekliyoruz. Bu uğurda gözümüz açık gidecek biliyoruz ama ne yapalım BU SARI LACİVERT aşkı bambaşka sen bunu anlayamazsın. Anlasaydın bu JOSİCO, MADONADO, BARONİ, SİMAOLARI bizlere futbolcu diye sunmazdın.

Yazacaklarım buraya sığmaz.Nasıl bir ruh halimde olduğumu anlatamam bu nedenle yazıma son veriyorum. Bütün Fenerbahçelilerin acısını paylaşıyorum. Hepinizi çok seviyorum. Bir gün içimizden bir çıkacak ve EFSANE’yi geri döndürecek. Herkesten bir yanlış yaptıysam özür dilerim.

Saygılarımla.

ASU GİZLİ

 
Toplam blog
: 13
: 1798
Kayıt tarihi
: 28.09.08
 
 

Bendeniz 28.03.1977 yılında İstanbul'da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi İstanbul'da tamamladım. Li..