Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Gündem

Gündem
 

Gündem yaratmayı ve değiştirmeyi çok sevenlerin ülkesinde vatandaş olmaktan ayrıca bir keyif alıyorum.

Beşiktaş q7 transferi ile yönetim zannediyor ki herşeyi unutturdum taraftarıma. Kimse unutmuyor dikkat.

Fenerbahçe anonsçunun derdine düşmüş, başkanın istifası cebindeymiş vah vah tüm Fenerbahçe'liler üzüldü zannedenler yanılıyor. Her şeyin farkında taraftarları sadece yaşanan üzücü ve komik durumu hazmetmeye çalışıyorlar şimdilik dikkat.

Galatasaray Serdar Özkanı almış çok lazım değildi ama ne yapsın yönetimin yani bir sihirbaza ihtiyacı var gibi.Taraftar gereksiz adamın transferinden geçen sezonun başarısızlığını örtme telaşını görmektedir dikkat.

Bursa ne oldum delisi olma yolunda hızla ilerliyor ani çıkışları sevmeyiz bu ülkede. Başarılarımız devam edecek yalanına kimse inanmadı çöküşün başlangıcıdır aslında bu beyanatlar dikkat.

Trabzon Şenol Güneş destek olursa ne ala olmayacağını taraftarıda biliyor. Yönetimide duramayacak Türkiye biliyor 10. hafta ayrılık noktasına gelir Trabzon'da Güneş batar dikkat

Federasyon mu ? sahipsiz bir çaresizlik hikayesinin ardından yenilenme dönemine gireceği aşikar. Hükümet desteği ile değişimin gerçekleşeceği kesin. Başarısız olabilirsiniz ama ilkeli davranabilmek erdemdir dikkat

Bu sezonda bitti ahlar vahlar içinde. Şimdi gündem zamanı; yaratacaksın ya da değiştireceksin olmazsa olmazı bu ülkenin.

Saygılarımla

 
Toplam blog
: 56
: 642
Kayıt tarihi
: 07.09.09
 
 

22.10.1973 yılı Tokat doğumluyum. Antalya ililnde ikamet etmekteyim. Futbol, hayatımın en önemli ..