Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '07

 
Kategori
Blog
 

Blog kişilikleri - II

Blog kişilikleri - II
 

Pembe Gözlük Takanlar: Bayılıyorum bu tip insanlara. Hayata hep böyle olumlu bakmak ne kadar zor. Neyse ki Blog ailemizde pembe gözlükle gezen birçok yazarımız var. Sıkmayın canınızı, tıklayın tıklayın. Hayatınıza biraz aydınlık lazımsa onların sayfaları ışık saçıyor...

Hata Avcıları: Malesef bu insanlardan da çok var. Hatayı gösterip doğru yola yönlendirmek yerine “yanlış yaptı” diye bağırırlar onlar. Hani ilkokulda arkadaşlarını hep eleveren birileri vardır ya, onlar artık büyüdü!

Ben Bilirim’ler: Hiç yazınıza yapılan bir yorumu okurken “bu çok tanıdık” gibi bir duyguya kapıldınız mı? Blog ailemizde Hıncal Abi’nin kopyaları geziniyor dikkat! Onlar her konuda ahkam keser, herkesi eleştirir ama söyledikleri tabu gibidir. Tabular yıkmaya değmez, siz keyfinize bakın...

Hem çocuk hem kariyer yapanlar: Bu insanlara kocaman bir alkış istiyorum. İş başlı başına hayatın tamamını kaplarken araya bir çocuk sıkıştırıp hayata devam eden bu insanlar saygıyı hak ediyor. Superman’in bile “yok artık” diyeceği bir azimle hayata sarılan bu insanları okuyun, okuyun ki yarattıkları mucizeye tanık olun. Buarada, tek taşını kendi alanlar bunlar işte.

Köşe Vuruşçuları: Efendim, başyazar havası koklamak isterseniz köşelerde biryerlerde iştahınızı açacak birşeyler bulabilirsiniz. Daha çok politik yazsalar da belirli bir kitleleri vardır bu yazarlarımızın. Zaman zaman öyle yazılar yazarlar ki gazetenin başyazarını kaldırıp bu arkadaşlarımızı boşalan yerlere oturtmak istersiniz. Bu tür yazıları okuduğumda “yine doksandan vurmuş” diyorum ben. Siz böyle söylemek zorunda değilsiniz ama okuyun canım.

Noluyor ya: Bu gruba nereye ait olduğunu bilmeden yazı yazanlar dahil oluyor. Siz de “abi, bir öğrenci alır mısın?” gibi bir yaşam tarzı benimsemişseniz, bazı yazıları “eee?”, “tabi tabi”, “yuh” tarzında yaklaşımlarla okuyorsanız, “ben gizli başyazarım arkadaş” gibi düşüncelerle kendinizi avutuyorsanız ve “bu yazıyı bin kişi okur, tam bomba” gibi hayallerle yaşıyorsanız aynaya bakıp kendinize bir tokat atın ve sorun: noluyor ya?

 
Toplam blog
: 128
: 1989
Kayıt tarihi
: 03.10.06
 
 

Gözlerini kapat ve düşün: bir cümle kaç kişide farklı etki yaratır? Birbirimizi anlamanın gittikçe z..