Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '14

 
Kategori
Blog
 

Bloggerlara ek gelir kaynağı

Bloggerlara ek gelir kaynağı
 

Bloggerlara EK Gelir Kapısı

Bildiğiniz üzere reklam sektöründe daha çok odaklı reklamlar değerlidir. Ve odaklı reklamlar internet sektörünün gelişmesiyle daha net oluşmaya başladı. Odaklı reklam demek reklamverenin müşteri kitlesine daha çok yakınlaşabileceği reklamlar demektir. İşte bu nokta da satış ortaklığı devreye giriyor. 

Satış ortaklığı ile istediğiniz bir ürün veya hizmetin reklamını yaparak websitenizden satış sayfasına yönlendirdiğiniz ürünün satılmasıyla sizinde komisyon almanızdır. Sistem bir nevi komisyonculuk hizmetidir. İnsanların daha çok evine kapandığı internetin hızla yayıldığı bu ortamda internette olan kitleyi değerlendirmelisiniz. 

Blog yazarları reklam ağlarından aldığı reklamlardan tıklama başına ve görüntüleme başına bir gelir elde ediyor. Ancak satış ortaklığı asıl e ticaretin kapısı olduğunu unutmayın. Satış ortaklığı gerçek hayatta bir emlakçıdır. Ev sahipleri satılık veya kiralık evlerini emlakçıya vererek daha kolay satılmasını sağlar. Aynı şekilde ürün sahipleri ürünü binlerce satış ortağına vererek daha fazla satılmasını bu sistem sayesinde sağlar. E ticarette yeni bir trend olan satış ortaklığı avrupada yaygın ve 2000 li yıllarda yapılmaya başlanmıştır.

Satış ortaklığına kısaca bir giriş yapalım. Seçeceğiniz kategori satış ortaklığı için çok önemlidir. Fazla rekabet olmayan alanlarda tanıtım yapmak satış başarınızı artıracaktır. Seçtiğiniz benzersiz alanı bulmak satış ortaklığının ilk adımıdır. Daha sonra bir veya birkaç tane satış ortaklığına sunulan ürünün satış ortağı olarak sitenizde tanıtımını yapmaya başlıyorsunuz. Benzersiz içerik üretmek satış başarınızı için önemlidir. Tanıtımınız banner reklam alanları veya yazılan yazılarla olabilir. Ziyaretçisi fazla olan blogların satış başarısı olması daha fazladır. 

Blogların ziyaretçi sayısını artırmak için sosyal medyayı iyi kullanmak gerekir.

 
Toplam blog
: 47
: 907
Kayıt tarihi
: 15.02.12
 
 

Bilgisayar  ve teknoloji konusunda başarılıyımdır. 2002 yılında Koç Bilgisayar Mühendisliğini bit..