Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Nisan '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Bloglar arası aşk olur mu?

Bloglar arası aşk olur mu?
 

Tartismayi aciyorum. Günlerden birgün birisi çıksa, aylardir sizi takip ettigini, tüm yazilari okudugunu, okuduklarini bir bir hafizasina kaydettigini, sizi tanidigini, hoslandigini ve hatta kafasinda bir suru planlar yaptigini soylese, kendinizi nasil hissedersiniz?

Blogdan arkadas edinme olayi malumunuz bolca var ve soyle bir durum da var, arkadasliklar cidden saglam oluyor cunku yuzunu hic gormediginiz insanlarin kendi halleriyle, icten, savunmasiz hayatlarini, dunya goruslerini anlattigi, samimi birsuru sey okuyup, paylasiyorsunuz beraber, yorumlar yapiyorsunuz, paylasimlari arttiriyorsunuz ve o insani gordugunuzde sizi yaniltmayacak kadar taniyor ve hatta zaten coktan pek bir seviyorsunuz :)

Peki ya ask? Bloglar arasi ask olur mu? Blogdan taniyip sevebilir misiniz? kendinizi o insan karsisinda savunmasiz, cirilciplak hissetmez misiniz? gunlugunuzu okumus olan bir erkek arkadas onu size karsi hic kullanmaz mi? rahat olur musunuz? sizin hakkinizda onca sey bilen insan 10-0 onde degil midir? ara kapanir mi? kapanirsa ne kadar hizli kapanir? ya da bu kadar dusunmeye gerek var midir? denemek, gormek mi gerekir?

Ya sizce nedir?

 
Toplam blog
: 9
: 501
Kayıt tarihi
: 15.11.06
 
 

Aile kökenim İstanbulla 1860'da gelmiş, zamanında Abbasağa derlermiş dedeme, sosyal demokrat baba..