Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '11

 
Kategori
Blog
 

Bloglarda kardeş olma

Bloglarda kardeş olma
 

telif hakkı bana ait:)))


Şeytan dürttü bir kere ve de gör dedi, ya da Emre Yılmaz'ın  Şeytan'ın Fısıldadıkları adlı denemesinde dediği gibi "Yalan: gerçeğin boş bulunup ortaya çıkarak 'Ben Gerçeğim!' diye bağırması." mıdır gerçekten?

 Bir yazı yazdık, hemen cevabı geldi. Hayır bir de işin komiği yazının asıl konusu kendisi, ama yazıdan anlaşılabildiği kadarıyla (aşırı uzun, cümlelerin ögeleri yerli yerinde olmadığı ve noktanın ya da virgülün nerede başlayıp nerede bittiği belli olmadığı için anlaşılmayan) sanki kendisi değil de bir başkasından bahsediliyor. Neyse anlayan anladı. Eskiden editörler Türkçeye bu kadar aykırı yazılara izin vermezlerdi. Rahmeti Mumcu olsaydı ne yazılar yazardı bu konuyla ilgili.

Bu arada sayfaları incelemeye başlayınca bir konu dikkatimi çekti. O da şu: Blog yazarları İbrahim Arslan (http://blog.milliyet.com.tr/susuz-yazilar/Blogger/?UyeNo=2330761) ve Yusuf Arslan http://blog.milliyet.com.tr/yusukcuk/Blogger/?UyeNo=2387086) kardeş mi? Hatta ikiz kardeş bile olabilirler. Eğer öyleyse gerçekten çok sevindirici bir durum, çünkü hem fiziksel özellikleri hem de kişilikleri birbirine çok benziyor, hatta birbirlerine yorumlar bile yapıyorlar.. Ne güzel kardeş kardeş paylaşıyorlar.

Yok sadece isim ve şehir benzerliği ise yapacak bir şey yok, en azından dünyada herkes çift yaratılmış sözüne uygun olarak ne güzel birbirlerini bulmuşlar..

Dedim ya Şeytan dürttü bir kere, habire kulağıma fısıldıyor....

 
Toplam blog
: 116
: 1883
Kayıt tarihi
: 24.10.06
 
 

Emekli Deniz Öğretmen Subayım. Felsefe ve yabancı dil eğitimi üzerine çalışmaktayım. Yazmak ise b..