Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ocak '14

     
    Kategori
    İnançlar
     

    Böyle cihad mı olur?

    İnsanların neden ateist veya İslam düşmanı olduğunu merak ediyorsanız lütfen bu videoyu sonuna kadar dikkatle ve yavaş yavaş ve üzerinde düşünerek izleyin (https://www.youtube.com/watch?v=aeARssovf7A). Videoda gerçekten hayatımda gördüğüm en iğrenç fetva'yı izledim. Bu video bazı İslami Cemaatlerde ne derece bir sapıklık olduğunu, İslamın 5 şartını ve İmanın 6 Şartını konuşurken ve bunların Allah ahiretten hesabını soracağına inanırken asıl önemli olan TEVHİD'in dört ilkesi olan ADALET, AHLAK, SORUMLULUK ve VİCDAN'ın nasıl da ıskalandığına şahit olun lütfen. En acıklı olanı da insanların bu eylemleri ahirette cennette siyah gözlü HURİler için işlediğini söyleyip asıl İslamın hedefi olan Allah boyasıyla boyanmak manasındaki Adalet, AHLAK, Sorumluluk ve Vicdan değil ve hatta niyetin ALLAH RIZASI olmadığına şahit olun.

    Hedefte cennete gitme hedefte siyah gözlü huriler var.

    Şayet Kuran (anlaşılmadan) üflenmek veya dünyevi için okunmaya devam ederse gerek bireysel olarak gerekse sosyal olarak bu toplumun anüsüne dinamiti yerleştirenler çok olur. Zaten yerleştirenleri ve patlatanları görüyor toplum.

    Şu an okullarda Kuran dersi ve siyer (Hz Muhammed'in hayatı) seçmeli ders olarak verilmekte. Başörtüsü de serbest. Peki bu toz duman nedir?

    Cevap belli.

    Allah rızası için ve İslam için çalıştığını iddia edenler aslında Allaha ve Kuran'a çağırmıyor kendi cemaatine, mezhebine meşrebine çağırıyor. Çünkü sözde hem müritlerine şucu bucu denmesinden hooşlanmıyorlar hemde Kuran'a değil de ellerinde statik bir şekilde okudukları ilmihallerde aynı noktaya kurusıkı ateş ediyorlar. Çoğu Britanya ile iş birliği yapmakta ve Britanya prensinin Müslüman olduğunu iddia edip İslam dünyasının parasını ve sempatisini Londra İslam borsasına yönlendirmek istemektedir bu sayede Londra ve Anglo sakson ülkelerde sapık anlayışlarını yaymaktadırlar.

    Aslında sömürüyorlar.

    Bu halkı hem ekonomik hemde cinsel olarak badeliyorlar. Lütfen bu haberi de dikkatle okuyun.   ( http://gundem.milliyet.com.tr/-muritlerimin-cinsel-isteklerini-karsilamak-zorundayim-/gundem/gundemdetay/20.09.2011/1440894/default.htm ) Okuyun ki aslında bu adamların okuduklarının başka şey olduğunu, ilk önce Ahlaksız Şeytan'dan Allaha sığınmayı emreden Kuran olmadığını anlayın...

    Ne zaman uyanacak bu halk?

    ( Bu videoda ki çevirilerin doğru çevrildiğini yetkin ve Ezher mezunu dostlardan teyidini aldım) Gerisini sizin vicdanınıza bırakıyorum.

     
    Kayıt tarihi
    : 10.12.13
     
     

    ..