Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '12

 
Kategori
TV Programları
 

Bu dizileri kaçırmayın..

Bu dizileri kaçırmayın..
 

Breaking Bad (IMBD Puanı 9.4/10)

Sıradan bir kimya öğretmeni olan Walter White'ın öleceğini öğrenince uyuşturucu üreticiliğine kadar uzanan özgürleşme deneyimi, çarpıcı bir kara mizaha dönüşüyor.

Doktor, hasta olduğunuzu ve yaşamak için iki seneniz kaldığını söyledi... Ne yapardınız? Dünyayı gezmek, sevdiklerinizle vakit geçirmek, asla cesaret edemediğiniz bir şeyi denemek... Tüm bunlar sizin için bir seçenek olabilir. Ancak Walter White için durum biraz farklı. The X-Files'ın yapımcısı Vince Gillian'ın imzasını taşıyan Breaking Bad, ölümle yüzleşen sıradan bir adamın sıra dışı hikayesini anlatıyor.

Game of Thrones (IMBD Puanı 9.4/10)

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar’ın kalesi Kışbarı’nın kuzeyinde, Yedi Krallık’ı koruyan Sur’un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht’ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard’ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar’ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtalarında ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir.

Dexter (IMBD Puanı 9.1/10)

Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında insani duygulardan yoksun doğan Dexter, ahlaki değerleri olan bir seri katil. Sadece yasaların elinden kaçmayı başaran canileri öldürüyor.

Med Men (IMBD Puanı 8.8/10)

Kim olduğunuzun, ne istediğinizin ya da neyi sevdiğinizin hiçbir önemi yok. Herşey elinizdekini nasıl pazarladığınızla alakalı. İşte The Sopranos'un Emmy ödüllü yapımcı ve yazarı Matthew Weiner'den gerçeğin nasıl satılabileceğine dair kışkırtıcı bir dram. 1960'ların New York'unda geçen Mad Men, sizi herkesin bir şeyler sattığı ve hiçbir şeyin beklentiniz doğrultusunda gerçekleşmediği sürprizlerle dolu bir dünyaya, reklamcılığın güçlü ve görkemli "Altın Çağı"na götürüyor.

The Walking Dead  (IMBD Puanı 8.7/10)

Bir çizgi roman serisinin TV uyaralaması olan The Walking Dead’de, silahlı bir çatışmada vurulduktan sonra komaya giren şerif yardımcısı Rick Grimes, hastanede tek başına uyanıyor. Etrafta sadece cesetler kalmış. Ailesinin bu korkunç saldırıdan kurtulan şanslı insanlar arasında olduğuna inanan Rick, onları bulmak için yola koyuluyor. Fakat ailesine ulaşmak için aç zombileri aşması, geçmişinden şeytanlarla savaşması ve insanlığını sorgulaması gerekiyor.

The Good Wife (IMBD Puanı 8.0/10)

Bu etkileyici drama, seçkin bir politikacının karısıyken aldatılan Alicia Florrick’in yaşadıklarını konu alıyor. Kocası Peter Florrick’in başka bir kadınla, kamuya açık yerde seks yapması ve hapse düşmesi üzerine Alicia, en son 13 yıl önce girdiği mahkeme kapısından tekrar içeri adım atmaya karar veriyor. Bir zamanlar sınıf birincisiyken, evi ve ailesi için vazgeçtiği mesleğine geri dönüyor. Eski sınıf arkadaşı Will Gardner’ın Chicago’daki prestijli hukuk firmasında işe başlayan Alicia, kariyerini yeniden inşa etmek için zorlu yolları aşmak zorunda. Ama iyi bir anne ve eş olmaktan da vazgeçmeye hiç niyetli değil.

 
Toplam blog
: 36
: 1522
Kayıt tarihi
: 11.12.06
 
 

Zaman yolculuğu yapmak isterseniz, kendinizden yaşça büyük insanların deneyimlerinden yararlanın...