Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '12

 
Kategori
TV Programları
 

Huzur Sokağı dizisi adı gibi huzurla izleniyor

Huzur Sokağı dizisi adı gibi huzurla izleniyor
 

Huzur Sokağı Dizisi Oyuncuları


Su sıralar Atv nin Huzur Sokağı dizisini izliyorum. Dizi başlamadan önce  görsel ve yazılı medyada oldukça yer bulmuş, insanlar dizinin konusu ile ilgili tartışmalarda taraf bile olmuşlardı.

Dizinin yayınlanmasının ardından üzerindeki giz perdesi yavaş yavaş açığa çıkmaya başladı.

Çıkan haberlerden dolayı gözümde genel bir taslak oluşsa da, izledikçe konunun işleniş açısı bağımlısı yapmaya bile başladı desem yalan olmaz herhalde..

Bizi biz yapan değerleri bu şekilde sade ve bir o kadar da ince işlenmesi benim gibi bir çok kişiyide etkilmiştir eminim. Aile değerleri, komşuluk ilişkileri, sevgi, saygı ve hoşgörünün ince bir nizamda işlendiği dizide kendimizden çok şeyler bulduğumuz tartışma götürmez bir gerçek.

Oldukça tarışma konusu olan; Başörtü konusunuda ilk bölümde oldukça sıkı girselerde bu bölümde aile bireylerinin evlerinde başlarını açmaları doğallığı getirmiş, konuyu katı kurallar silsilesinden sıyırmış..

Oyuncu kadrosu ve karakterler birbiri ile oldukça uyumlu, gözü yoran ya da hoş görünmeyen ayrıntılar yok gibi. Senaryo gayet başarılı, Diziye ismini veren kitabı henüz okuyamamış olsam da konunun en az dizi kadar sürükleyici olduğuna eminim.

Ayrıca ikinci bölümde okunan, Uçurumun Kenarındayım Hızır isimli Ömer Lütfi Mete ye ait şiir de hoş bir mizansen olmuş, Şiir daha önceleri deli Yürek Dizisinde, Kurtlar vadisi Dizisinde Çakır ın ağzından dile gelmişti.

 Başından sonuna kadar sıkılmadan izlenecek bir dizi yaptıkları için tüm ekibe teşekkürler..

 
Toplam blog
: 7
: 1001
Kayıt tarihi
: 10.08.12
 
 

İşletme Fakültesi / Muhasebe Finasman   Social Media Blogging Web Desing Blogger ..