Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '11

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

BU HAFTAYA BAKIŞ

Haftaya Bakış (24 Ocak 2011)

İş dünyası bu hafta ava çıkıyor.

Diğer şirketleri atlatarak özellikle yeni ekonomi alanlarında atılım yapmak ajandalarda bu hafta önemli bir yer tutuyor. Telekomünikasyon, internet, kitle iletişimi, televizyonculuk, rüzgar enerjisi, elektronik ürünler ile bağlantılı konularda iştahlı toplantılar yapılabilir. Bu sektörler kendilerini bu haftadan itibaren ekonomi dünyasında daha fazla vurgulayacaklar.

Hafta ortasında ve özellikle Çarşamba günü, uygun finansal danışmanlarla çalışmadığımızda para kaybetmemiz veya kazancımızı maksimize etmekte zorlanmamız sözkonusu olabilir. Risk almak yerine temkinli gitmek, uyumlu olmak adına herşeye ‘evet’ dememekte fayda var.

Perşembe ve Cuma günleri özellikle bankacılık ve petrol sektöründe, temkinli kararlar alınması, problemlerin büyümeden atlatılmasını sağlayabilir.

Satürn’ün bu hafta ‘stationary’ pozisyonda bulunması, büyük projelerde yavaşlama getirebilir. Gezegen geri gitmek üzere yavaşlamış bulunuyor. İmzalanması gereken önemli anlaşmaları mümkün ise Çarşamba öncesine almaya çalışın.

 
Toplam blog
: 35
: 1716
Kayıt tarihi
: 18.01.11
 
 

Doğan Holding İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı ..