Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '12

 
Kategori
Futbol
 

Bu Takımın Adı GALATASARAY Bu Takım YILMAZ Braga-Galatasaray 1-2

Bu Takımın Adı GALATASARAY Bu Takım YILMAZ Braga-Galatasaray 1-2
 

http://www.galatasaray.org/futbol/sampiyonlarligi/haber/15286.php


Şampiyonlar Ligi gruplarındaki son maçına daha doğrusu karar-kader maçına çıkıyor Galatasaray...

Braga maçından alınacak bir galibiyet diğer maça bakılmaksızın Aslan'ın Şampiyonlar Ligi yürüyüşüne devam etmesi demek. Galibiyet dışındaki sonuçlar da ise diğer maçın skoru önem kazanacak. Maça bu açıdan bakmakta fayda var.

Maç hakkındaki düşünceme gelecek olursak; Ujfalusi'nin sakatlığından beri savunmaya çare bulamayan Terim, Cris transferinden de sonuç alamayınca değişik çözümler aramaya hatta Riera'dan solbek olarak yararlanmaya mecbur kaldı. Önceleri katılmadığım bu gelişmeye Riera'nın göstermiş olduğu uyum beni şaşırttı. Savunma özellikleri zayıf görünen İspanyol futbolcu her geçen hafta üstüne koyarak oynamaya başladı.

Ancak yaşanan bu olumlu gelişmeyi Galatasaray artık klasik şekilde değerlendirmeli, sakatlığı geçmiş ise Hakan Balta'yı solbeke, istim üzerindeki Riera'yı ise orta sahanın soluna alarak bu mevkiideki sıkıntıya son vermelidir. Çünkü aldığı her her topu ekseni etrafında bir tur dönmeden kullanamayan Emre Çolak veya topla oynamaya aşırı sevdalı Amrabat ile işler yürümüyor.

Hata yapmayacak bir savunma, kalabalık bir orta saha ve başlarda tek forvet ile sahaya yayılacak bir Galatasaray umut ediyor ve bekliyorum. Çünkü uzunca bir dönemdir Galatasaray gol yemeden maç bitiremiyor. Braga deplasmanında sergilecek sabırlı ve disiplinli futbol Galatasaray'a arzuladığı sonucu verecektir.

İnancını yitirme Aslan'ım, futbol şansı yanında olsun...

***

İşte Galatasaray'ın onbiri;

Muslera--Ebue-Dany-Semih-Riera--Melo-Selçuk-Hamit-Emre--Elmander-Burak

***

Oyunun bir saatlik döneminde bir türlü koordine olamayan ve Mossoro'nun golüyle yenik duruma düşen Galatasaray önce Burak YILMAZ''ın muhteşem kafa vuruşuyla beraberliği sağladı daha sonra gelişen pozisyonda kaleciden dönen Melo'nu sert şutunu Aydın YILMAZ tamamladı ve Galatasaray alnının akı ve bileğinin hakkıyla gruptan çıkmayı başardı.

 

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 262
: 1569
Kayıt tarihi
: 27.09.07
 
 

Anadolu'nun doğusunda sonradan ismi değiştirilen köylerden birinde zemheri zamanına denk gelen bi..