Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '14

 
Kategori
Siyaset
 

Bu ülke beni çıldırtacak..

Bu ülke beni çıldırtacak..
 

Habere bakın şimdi:

 

Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım hak mahrumiyeti cezasına rağmen Karabükspor maçını tribünden izledi.

Aziz Yıldırım Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği 90 günlük hak mahrumiyeti cezasına rağmen Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu'nda sezonun son maçını tribünden izlemesi yeni bir tartışma konusu oldu.

Başkan Aziz Yıldırım'ın cezasına 60 gün daha eklenmesi bekleniyor. Kulüpten konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

 

Yahu Aziz Yıldırım hak mahrumiyeti cezası almış, yasak olduğu halde gelmiş tribüne, maç izlemiş ve herkes sus pus olmuş..

 

Sıkı durun şimdi?

 

Bir hafta sonra cezayı veren TFF yetkilisi; düzenlenen kupa törenine katılıyor, ceza verdiği şahsa şampiyonluk kupası veriyor.. Şimdi gel de bu ülkede çıldırma..

 

Şike davasında tüm hukuk yolları tüketiliyor, dosya ilgili mahkemeye gönderiliyor ve hala infaz savcılığına gönderilmiyor..

HSYK tarafından görevlendirilen yeni mahkeme olan 13.Ağır Ceza Mahkemesi ‘’yeniden yargılama talebini’’ 1 hafta için yanıtlayacağı söylenirken 15 gündür bekleniyor.. Hukuk olmuş size bir guguk.. Şimdi gel de bu ülkede çıldırma..

 

Yahu Metin Feyzioğlu çıkmış Türkiye’de yaşanan sorunları kendi penceresinden çözüm makamına sahip ülkenin 1 ve 2 numarası karşısında anlatmış..

 

Olmuş mu edepsiz!

 

Sen misin bunu söyleyen, bütün nefret okları bu adama çevrilmiş..

 

Edepsiz sözcüğünü kullanana ise tepki yerine; ‘’yaşa uzun adam, haddini bildirdin hadsizin’’ tarzında övgülere mazhar oluyorsa; şimdi gel de bu ülkede çıldırma..

 

Demokratik teamüller ayaklar altına alınıyor, eleştirilere tahammül gösterilmiyor, ‘’demokrasi eşittir eleştiri’’ temel argümanı unutuluyor, tam aksine ‘’eleştiri eşittir saygısızlık’’ dönüşümüyle, gücün karşısında herkesin önünü iliklemesini ve kayıtsız şartsız biat edilmesi isteniliyor.. Şimdi gel de bu ülkede çıldırma..

 

Yahu 14 Ağustos’ta sandığa gidilecek ve Cumhurbaşkanı seçilecek.. Gel gör ki, Başbakan Erdoğan hem aday olacakmış, hem de başbakan kalacakmış.. Kim diyor? AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik..

Yahu böyle adaletsiz, böyle haksız, böyle hukuksuz seçim olur mu, olursa bile; bizi 3. Hatta 4.dünya ülkesi ligine sokmaz mı? Şimdi gel de bu ülkede çıldırma..

 

Yahu Aziz Yıldırım elinde mikrofon tribünün bir bölümüne dönüyor ve bakın ne diyor?

‘’Paralı köpekler’’

Hiçbir Allah’ın kulu da çıkıp; ‘’yahu arkadaş, sen kimsin, sen ne diyorsun’’ sorularını yöneltemiyor..

Hele aynı adam bir yurtdışı maçında tartıştığı bir seyirciye ‘’anasını... galiz küfür ediyorsa’’ ama herkes ağzını bantlamış, susuyorsa.. Şimdi gel de bu ülkede çıldırma..

 

Hiçbir garantisi ve hakkı olmayan, işverenin ‘’yarın işe gelmeyeceksin’’ sözüyle kendini kapıda bulan taşeron işçi gitmiş AKP’ye oy vermiş, ardından sıkı bir fanatiği haline gelmiş ve neredeyse sorgusuz-sualsiz her şeyi kabul eder olmuş, bir de kıt bilgiyle doğan düşüncelerinin, günümüzde çok değerli olduğu halüsinasyonuna kapılmış.. Şimdi gel de bu ülkede çıldırma..

 

Patronun AKP’li olmasını anlarım, anlayabilirim ama asgari ücretli birinin AKP’li olmasını hiç anlamam.. Galiba nitelik, nicelik devreye giriyor.. Yazık hem de çok yazık..

 

 
Toplam blog
: 689
: 2433
Kayıt tarihi
: 17.01.07
 
 

 2007 yılından beri Milliyet Blog'da yazarım. 2009 yılında 'Normal Ötesi Aşk' ve 'Normal Ötesi Aş..