Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '08

 
Kategori
Siyaset
 

Bu vatan çapulculara asla bırakılamaz

Bu vatan çapulculara asla bırakılamaz
 

İdamlık mahkum.


Doğudan batıya güneyden kuzeye, her ilde terör provakatörleri ve mecliste temsilcileri varken bunları AB desteklerken, çağdaşlaşmada terörle mücadelede ne kadar ilerleyebiliriz?

Terörü ne kadar önleyebiliriz?

AB nin bizlere dayattığı yasayla idamın kaldırılmasından sonra terör daha fazla artmıştır, bu bağlamda ülkemizin güvenliği tehlikeye girerken idamın kaldırılması ne kadar doğru olabilir ?

Osmanlı devletinde isyanların bastırılması ile suç işlemenin azaltılmasında idamlarla başarıya ulaşmıştır.

Fransa' da ağır suçların infazı giyotinle gerçekleşmiştir, halen Amerika' da elektrikli sandalye ve zehirli ilaçların kullanıldığı bir gerçektir, geçmişte Nazi Almanyasının temerküz kamplarında suçlu olmadığı halde masum yahudilere neler yaptıklarını hepimiz biliriz, öyle ise ağır suçlarda ve suça yönelmeleri önlemek caydırıcı hale getirmek için idam olmalıdır.

Ülkede huzur ve güven ortamı isteniyorsa idam yasası bir kez daha aklı selim düşünülmelidir, AB istiyor diye meclis koltuklarında uyuklayarak yasa çıkartılmamalıdır.

Sözlerim körü körüne neye evet neye hayır diyeceğini bilmeden uyku sersemliğiyle mecliste yasa oylamasında el kaldıranlaradır, dün bu şekilde idamı kaldırmasaydınız yılanın başı ezilecek, elalemede ibret olacaktı.

Oysa bugün ülkenin bütün şehirlerinde terörist ve yandaşlarının odaklandığı görülmektedir, yakın gelecekte ülkede terörist ve yandaşlarına karşı milli bir mücadele kaçınılmaz olacaktır.

Ülkede bir karmaşanın huzursuzluğun yaşanmaması için iktidarın en kısa zamanda af çıkartma gibi girişimlerden vazgeçerek, terör suçluları için en ağır idam cezasının geri getirilmesi de dahil olmak üzere kapsamlı bir yasa hazırlamalıdır. "Terör eğitimle, karmaşa adaletle, yoksulluk dürüstlükle yok edilir "

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..