Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '10

 
Kategori
Güncel
 

Bugün 23 Nisan- İnsan

Bugün 23 Nisan- İnsan
 

Bugün 23 NİSAN.. Büyük ATATÜRK ve o neslin insanları, milletine CUMHURİYET, çocuklarına ve gençlerine BAYRAM hediye etmişler.

Onların kurduğu meclisimiz tıkır tıkır işliyor. Hatta bu ara çok çalışıp yoruluyorlar. Çalışmaktan sinirleri bozulunca da yumruklaşıp kavga ediyorlar. Yalnız bu tip haberlere R-tük karışmadığı için, ( DİKKAT ŞİDDET VE KÖTÜ SÖZLER İÇERDİĞİ İÇİN 13 YAŞ *) sınırıda yok... Anayasamızı düzeltiyorlar YA. Demekki bu zamana kadar kötü- ANA-yasalarla oyalanmışız.. Benim Ayşe dün bir laf etti hala onu düşünüyorum. ''Ablacığım yavvv! hep babaların idare ettiği bir memlekette yasalara niye ANAYASA demişlerki''?

Bugün 23 Nisan

Bir devletin anayasasıyla idare edilen bir şehir.( şehirler).. Şehirde insanlar!!!! zenginler fakirler, yoksullar kodamanlar, cahiller. Ve aileler. O ailelerin devletin himayesinde korumasında çocuklarını gönderdikleri okullar. Minik tertemiz ruhların üstüne çöken insan şeklindeki kabus. Bir gence baktı diye kızlarını, kardeşlerini töre maskesiyle kurban edenlerin, namus anlayışının altındakı aklın almıyacağı korkunçluk.

Bu gün 23 NİSAN

Mecliste ANAyasa görüşülüyor. Başkanlık sistemi tarışmaya açıldı.. Bedelli askerlik de gündemde...

Yine bir şehit haberi.. Haberlerde Şehit olunca tanıdığımız, her duyduğumuzda çok üzülüp, sonra yaşamın çarkında unuttuğumuz gencecik fidanlar... Onlar yaşamaktan mahrumlar. Aileleri yakınları da yaşadıklarınca kaybettikleri sevgililerinden. Onların babasız kalan çocuklarıda 23 NİSAN'

Bugün 23 NİSAN..

Neşe doluyor insan....

 
Toplam blog
: 181
: 613
Kayıt tarihi
: 15.01.08
 
 

Öğretmen olan anne ve babam. Ankara'da geçen cocukluk ve gençlik yıllarım. Evimize sık,sık gelen bab..