Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Temmuz '06

 
Kategori
Futbol
 

Bugün Fenerbahçe'nin 100. yıl başlangıçı

Bugün Fenerbahçe'nin 100. yıl başlangıçı
 

Fenerbahçe 100. yıl kutlamalarına bugün başlıyor. Yani 19,07 itibarı ile..

Acaba 100. yılda Fenerbahçe ve yönetim elinden geleni yapıp başarılı bir performans gösterebilecek mi, rakipleri her an sotada bekliyor, Fenerbahçeyi 100. yılda nasıl şampiyonluktan ederiz diye, ama yağma yok, Fenerbahçe bu sefer herşeyi daha iyi planlayıp yapıyor.

Transferleri bile acele etmeden sağlam bir şekilde yapmak için hep kontrollü hareket ediyor. Artık devir hesap, kitap devri son dönemlerde futbolcu alımlarında zarar eden bazı kulüplerin olmasına karşılık Fenerbahçe hep aldığı ve sattığı futbılculardan kar etmiştir. Bugün Dünya Fenerbahçeliler Günü; böyle bir etkinliğin adı bile Fenerbahçe'nin ezeli rakiplerinden dünya markası olma açısından bir adım önde olduğunun bir göstergesidir..

Beşiktaş başkanı sayın Demirören yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'nin 100. yılda şampiyon olmasını istemiyoruz, Galatasaray gibi Fenerbahçe'de 100. yılda şampiyon olmasın, sadece 100.yılda şampiyon olan tek takım Beşiktaş kalsın.” diye açıklama yapıyor.

Sportmence yapılan yarışlar ve hak edenin kazandığı bir lig olması benim gibi tüm sporseverlerin isteğidir. Şiddet bu sezon ligimize hiç uğramasın en büyük dileğimiz...

Ayrıca yine 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği Eşya Piyangosu biletleri 10 YTL'den satışa çıktı. İnanıyorum ki Fenerbahçe taraftarı bu biletleri silip süpürür. Hem de hediyelerin bayağı çekici olması, piyangonun biletlerinin gerekli ilgiyi göreceği yönünde.. Taraftar kartı ve kombinelerde Fenerbahçeye yakışır bir şekilde devam etmesi Fenerbahçe taraftarının takımına sahip çıkması açısından örnek davranışlardır.

Futbol açısından da Fenerbahçe'nin Valencia maçı hazırlık açısından önemli bir maç olacak. Eksiklikleri ve takımın en son durumunu görmek açısından iyi bir maç olacak.

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..