Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '10

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Bunlar oluyorsa ‘hak’ ettiğimizdendir!

Bunlar oluyorsa ‘hak’ ettiğimizdendir!
 

 

Yeni sezonla birlikte müptelalarını ağırlamaya başlayan ‘karı-koca bulma’ programları, eski tas eski hamam! Bunların arasında yeni dönemde en çok olaya sahne olan da Star TV’deki ‘Zuhal Topal’la İzdivaç’

Başvuru yapanların yeterince araştırılmadığı iddiasıyla töhmet altında bırakılmış olan programın her bölümünde farklı suçlamalar yaşanmakta. Eş aramak için programa katılan eski kaynanasını, ‘Sen üvey oğlunu başka türlü seviyordun’ diyerek ‘aile içi’ ilişkiyle suçlayan eski gelinin 18 yıl önceki olayların hesabını sormasıyla gelişen rezaletin izleri daha tazeyken buna yenisi eklendi. ‘Saf ve temiz’ olarak övülen Sabri Bey’in ipliği, Fransa’dan arayan kızı tarafından pazara dökülünce kıyamet koptu! Sürekli dövüldüğünü anlatan kızına eski eşinin hesabını soran babaysa parasını tehdit olarak kullandı. Aile meselelerinin çarşaf çarşaf sergilendiği programda Sabri Bey’e talip olan hanımın bu duruma tepkisiyse oldukça ilginçti. ‘Püü sana… Yazıklar olsun’ diyerek canlı yayını terk eden hanım, nedendir bilinmez ikna edilip geri getirildi. Çıkışmasını sürdüren hanım, ‘Önce çocuğuna bak sonra bilmem neyini düşün’ sözleriyle yaşanan sefil durumu özetledi! Tabii, bu olup biteni hayretle(!) izleyen Zuhal Topal’e de sinirlenen hanımı sakinleştirmek düştü. 

Bu olay bize yetmez diyen ‘Zuhal Topal’la İzdivaç’ programı, bu kez de ‘çocuk yapımı’yla ilgili ders vermeyi seçti! Görücü usulüyle evlendirildiği eşiyle dört saat evli kalıp boşanma davası açtığını söyleyen beye anlamsızca sorulan ‘çocuğun var mı’ sorusu, verilecek dersin başlangıç noktası oldu. ‘Dört saatte çocuk yapamadık’ diyen Murat Bey’e ‘Dört saatte yapılırdı aslında ama uyudunuz herhalde’ diyerek ‘biyoloji dersi’ veren Topal, sunuculukla danışmanlığı birleştirdiğini de gösterdi!  

Tüm olup bitenlere rağmen aynı coşkuyla kendilerini ekranlardan sunanlar, beklentilerine karşılık babaları yaşındaki erkeklere taviz verenler olduğu sürece bu sınırsızlığın devam edeceği aşikâr! Ama nereye kadar? 

Anibal Güleroğlu 

 

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..