Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '09

 
Kategori
Futbol
 

Bursa'nın ufak tefek taşları, Denizli'nin ayağına dolandı

Bursa'nın ufak tefek taşları, Denizli'nin ayağına dolandı
 

ajansspor.com


Beşiktaş, doludizgin puan kaybetmeye devam ediyor.

Son iki haftada 4 puan dağıtan Beşiktaş, bu akşam da ligin formda ekibi Bursaspor’a yenilerek taraftarını kahretti.

Kötü hava ve zemin şartlarında başlanan maçın ilk yarısı doğal olarak tatsız tuzsuz bir doğa mücadelesi şeklinde geçti. Yarının en ciddi atağında Sercan golü atamazken Ozan İpek ilk yarının skorunu tayin etti.

İkinci yarı, yine Sercan’ın ayağından kaçan bir golle başladı. Sercan mükemmel hazırladığı pozisyonu bir o kadar kötü sonlandırınca an itibariyle maça damga vurması muhtemel bir dakikaya imza attı.

Sezonun vitrinlik golcüsü Nobre nihayet asli görevin hatırlayarak takımını beraberliğe taşıdı. İbrahim Toraman’ın ceza sahası içerisindeki ahenkle uçuşu sonrası kazanılan penaltıyı son haftaların golcü ismi Bobo gole çevirince bir anda rüzgar tersine dönmüş oldu.

Bu akşam futbolu çirkinleştirme görevini tek başına sırtlanmış olan ağır zemin skor değişikliklerini güçleştirdiği sırada devreye Mustafa Denizli girdi. Şüphesiz Yusuf Şimşek bu anların futbolcusuydu ve topu oyalayarak skoru koruma işini en iyi o yapardı Denizli’nin yedek kulübesinde.

Denizli’nin hesabını Ertuğrul Sağlam’ın inadı bozdu nitekim. Sahaya ve Beşiktaş’a direnen Bursaspor skoru değiştirmek için kalan dakikaları dövmeye başladı. Denizli’nin geri çekilme taktiği de takımı adına ters tepince fırsatları değerlendiren yeşil beyazlılar oldu.

Ivan Ergiç’in muhteşem golü fotoğrafçıların ekmeğine yağ sürerken maçı da bir anda tutuşturmuş oldu. Devam eden Bursa ataklarında Beşiktaş patentli Zapatocny, İnönü’de kendisini selamlayan binlerce Beşiktaşlı’yı bir anda susturuverdi.

Haftalardır süren kötü futbolun ceremesini sadece iki hafta puan kaybıyla yaşayan Kara Kartallar, ligde zirve hesapları yapan Bursaspor’un bulunduğu yerin sürpriz olmadığının ispatı niteliğindeki mücadelesi sonucu evinde sıfır çekti.

Maçın en büyük alkışlarını Ertuğrul Sağlam, Ivan Ergiç ve tabi ki Beşiktaş taraftarı hak etti.

Beşiktaş zor kazanıp kolay harcamaya devam ediyor. http://blog.milliyet.com.tr/Besiktas_zor_kazanip_kolay_harciyor/Blog/?BlogNo=218691

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 290
: 2581
Kayıt tarihi
: 15.06.06
 
 

Kimya Yüksek Mühendisi. Sporsever ve edebiyat aşığı. Periyodik tablo, T cetvel..