Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Temmuz '07

 
Kategori
Mizah
 

Büyük kuru fasulye ve salça partisi geliyor

Büyük kuru fasulye ve salça partisi geliyor
 

Bu yazıyı okurken tarihe de tanıklık ediyorsunuz. Kurucusu ve müstakbel genel başkanı olduğum Büyük Kuru Fasulye ve Salça Partisi'ni tüm vatandaşlarıma müjdeliyorum. Önümüzdeki ilk seçimde büyük bir oy farkıyla iktidara gelecek olan partime hepinizi davet ediyorum. Artık siyasette yeni bir sayfa açılıyor. Büyük Kuru Fasulye ve Salça Partisi olarak ilk Genel Kurulu'muzu Konya'da domates tarlasında yapacağız. Sonrasında buralardan tırlara yükleyeceğimiz domatesleri vatandaşlarımıza dağıtmaya başlayacağız.
...
Büyük Kuru Fasulye ve Salça Partisi'nin en temel ilkesi vatandaşa erzağın en kralını dağıtmaktır. Öyle iki kilo un bir kilo bulgurla bu işler olmaz. Biz vatandaşımıza iç çamaşırından kulak karıştırma çubuğuna kadar her türlü ihtiyacını dağıtacağız. Dileyen vatandaşımıza kulak karıştırma çubuğunun yanında mutluluk çubuğu da vereceğiz. (Mutluluk çubuğunun montajı vatandaşa aittir)
...
Büyük Kuru Fasulye ve Salça Partisi'nin kuruluş ilkesi vatandaşın her türlü ihtiyacını karşılamaktır. Hizmetlerimiz sadece erzakla sınırlı değildir. Okeye dördüncü mü arıyorsunuz. Partimizi aradığınızda hemen bir arkadaşımızı okeye dördüncü olarak yollayacağız. Başınızı kaşıyacak vaktiniz mi yok. Arayın gelip başınızı kaşıyalım. Burnunuz mu karıştırılacak karıştıralım. Biz bu ülkeye sevdalıyız.
...
Bekar bir erkek misiniz? Yalnız mısınız? Cinsel ihtiyaçlarınızı karşılayamıyor musunuz? O zaman arayın partimizi. Gelelim. Bizi.... "Yok yok... Arkadaşlar. Bu vaadi kim yazdı be. Olmaz... Tövbe tövbe... Bunu veremeyiz... ..... vaat uydurmayın..."
...
Efendim çok mu sinirlendiniz. Gelelim hıncınızı bizden çıkarın. Tekme tokat girin bize. (Dövülecek arkadaşımızın hastane masrafı vatandaşa aittir)
...
Övülmek mi istiyorsunuz. Partimizin görevli yalakaları emrinizde. Hemen gelsinler. Sizi omuzlarına alsınlar. Her türlü yalakalığı yaparak moralinizi üst seviyeye çıkarsınlar.
...
Hapşırdınız mı? Çok yaşa ekibimiz 24 saat emrinizde.
...
Efendim bizde hizmet bitmez. Büyük Kuru Fasulye ve Salça Partisi sizlere sadece erzak dağıtmayacak. Dilerseniz dağıttığımız erzağın yemeğini de yapacağız. Hatta yorgunsanız kaşıkla ağzınıza tutacağız.
...
Efendim eğlenmek mi istiyorsunuz. Hayatın esprisi mi kalmadı diyorsunuz. Biz size espri de yaparız. (Esprinin malzemesi vatandaşa aittir)
...
Şaka mı yapılsın istiyorsunuz. Her türlü eşek şakası yaparız. (Eşek temini vatandaşa aittir)
...
Büyük Kuru Fasulye ve Salça Partisi her vatandaşımızın her türlü ihtiyacını (tuvalet hariç) karşılamaya yeminlidir. Bugün AKP erzak dağıtarak tek başına iktidar olmuştur. Biz gerekirse kendimizi dağıtacağız ve ilk seçimde tek başımıza iktidar olacağız.

 
Toplam blog
: 179
: 2576
Kayıt tarihi
: 21.01.07
 
 

Barışa ve kardeşliğe inanıyorum. Türkiye'nin yaşadığı tüm sorunların kardeşlikle çözümlenebileceğ..