Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'lı Yerli '' The O.C '' Sonunda Geliyor !

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'lı Yerli '' The O.C ''  Sonunda Geliyor !
 

Her yeni sezon , ilginç ilginç yapımlara sahne oluyor.. Onlardan biri de kadrosunda Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın olduğu yerli The O.C'nin yeni isimleri ve çekimlerin başlayacağı tarih belli oldu..

Bilindiği üzere The O.C dizisi 2003-2007 yılları arasında yayınlanan bir ABD yapımı.. 92 bölüm ve 4 sezon sürmüş ; Orange Country'de zenginlik içinde yetişen gençler ve onların ailerinin yaşamlarını konu almıştır... 50'den fazla ülkede yayınlanmış ve müzikleriyle 6 adet albüm çıkartılmıştır..

Anlayacağınız dizi baba bir dizi.. Avrupa'nın önde gelen ve bilinen dizilerinden.. İşte Ay Yapım bu dizinin yerli versiyonunu yapmak için bir süredir kolları sıvamıştı.. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın birlikte oynayacağı aylardır belliydi..

Yavaş yavaş bir kaç isim daha belli oldu.. Ezel ve Al Yazmalım'dan tanıdığımız Barış Falay ve Kuzey Güney'in Simay'ı Hazar Ergüçlü de diziye dahil olan isimler oldu..

Dizinin senaristlerinden Ece Yörenç dizinin başrollerini ve yeni isimlerini twitter adresinden doğrularken ; çekimlerin 2 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu..

Ağustos 15'e kadar kadronun resmen belli olacağını ve dizinin Eylül sonunda görücüye çıkacağını da hatırlatalım..

Daha kimler katılır diziye bilmem ama ilginç bir yapım olacağı kesin.. Kadro iddialı olacak ve dizi bir şekilde tutacaktır elbet..

Hayırlı uğurlu olsun yeni uyarlama dizimiz..

 

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..