Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '10

 
Kategori
Haber
 

Çağdaş Batı'nın Vahşi Yüzü.

Çağdaş Batı'nın Vahşi Yüzü.
 

Kendi vatandaşlarına demokratik ve sosyal ama çıkarları uğruna başka uluslara vahşi tek dişi kalmış canavar.

Afganistan - ABD (modern batı) savaşının gizli belgeleri yayınlandı:

http://www.hurriyet.com.tr/planet/15415043.asp?mnID=15415043

ABD ordusunun tarihindeki en büyük bilgi sızıntılarından biri olan olay, WikiLeaks’in Afganistan savaşı hakkında 90 binden fazla olay ve istihbarat raporuna dayanan belgeyi yayımlanmasıyla patlak verdi. Belgeler, ABD’de New York Times, Avrupa’da ise İngiliz Guardian ve Alman Der Spiegel basın kuruluşlarına iletildi.

Bu davranışları sergileyenleri dost edinmek, düşmalık yaptıkları ve zulüm altında inlettikleri mazlumların uğradıkları mezalime ortak olmaktır.

Okuduğumuz ve inandığımız manevi ve moral değerleri bu kutsal gecede birkez daha düşünüp empati yaparak yatınız. Doğru ve yanlış politikaları yarı ölüm öncesi bir düşünün!

Terör bahanesi ile binlerce KM. uzakta ki ülkeye halkının durumunu düşünmeden savaş açmak hangi uluslararası insan hakları ve hukuk kurallarına uyar.

Terör önlenmek değil, bu davranışlarla ekmeğine yağ sürülmektedir. Güya ABD Irak'tan çekilecek zamanın geldiği hesaplarını yapadursun. Bu ülke hiç te istikrara kavuşmuş değildir. Her gün - her hafta onlarca kişi hunharca intihar saldırıları adı altında katledilmektedir.

Hürriyet Gazetesi

Bu da mezheplere karşılıklı olarak yapılmaktadır. Yılardır devam eden bu saldırıların hiç mi suçlu izine rastlanılmıyor?

Bu haber de enteresan bu konuya ne kadar benziyor. Arkadaşını söyle seni tanıyayım der gibi. Okyanus ötesinden ta buraya çalınmadık sır kalmıyor.

http://www.milliyet.com.tr/kozmik-sirlar-calindi/turkiye/sondakika/26.07.2010/1268392/default.htm

http://www.milliyet.com.tr/70-milyonun-bilgilerini-ele-gecirdiler/turkiye/sondakika/27.07.2010/1268857/default.htm

Siz başkalarını dinlerseniz, onlar sizi gözetler. İşte böyle gündem; batı vahşetinden telekulak sakandallarına. Bunların hiçbiri islam literatürüne uymaz.

 
Toplam blog
: 376
: 1841
Kayıt tarihi
: 06.07.07
 
 

Hayat herkes için aslında yalnızlıktır. hiç kimsenin doğal garantisi yoktur. (Günlük atüel haberl..