Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Kasım '11

     
    Kategori
    Gündelik Yaşam
     

    Çağrı merkezleri= Çözümsüzlük üretme merkezleri

    Çağrı merkezleri= Çözümsüzlük üretme merkezleri
     

    Her birimiz bir sebepten aramak mecburiyetinde kalmışızdır a ve ya b kuruluşuna ait çağrı merkezlerini lakin bu kendini kurumsal zanneden kurumsallık nedir bilmeyen, kendilerini kaf dağında zanneden kurumların çalışanları-yöneticileri-sahipleri-ayrıca profesyonel olduklarını iddaa eden ceo ları hiç mi en azından çözüm odaklı olmazlar anlamak idrak etmek mümkün değil.

    Başımdan sayısız olay geçti bunları paylaşsam detaylarıyla güler misiniz ağlar mısınız bilemiyorum. Hiç fark etmez en kral dediğiniz benim şu sıkıntımı çözdü dediğiniz çağrı merkezini başka bir zaman tekrar arayın o dahi sizi çözümsüzlükler yumağına sürükler. Sözde hizmet kalitesi amacıyla kayıt tutuluyor muş geçin efendim bunları güvenliğiniz amacıyla soruluyormuş geçiniz. Bir bilgi kırıntısına ulaşmak için belki onlarca dakikanızı kontörünüzü harcarsınız bekletilirsiniz güvenlik aşamalarını geçer sizin siz olduğunuza kanaat getirirlerse o bilgi kırıntısına ulaşmanız için ilgili kuruluşun şubesine başvurmanız gerektiğiniz canlı kanlı bir biçim de tarafınıza aktarılır. Ne mutlu size işiniz tamamlanmamış şubenin çalışma saatleri içinde ya ertesi gün yada bayram vs ise bitiminde açılmasını beklemek sıra kuyruk eziyetleri çekmekle çağrı - çözüm merkezi olması gereken birim tarafından ödüllendirildiniz.

    İddaa ediyorum ülkemizde çok müthiş bir çağrı merkezi sıkıntısı mevcut çözüm üretmesi yönlendirici olması mevcut lokal noktalardaki yoğunluğu azaltması ana amaçları olması gereken bu merkezler çözümsüzlük üretme merkezleri olup çıkmışlardır.

    Bu konu hakkında daha uzun bir yazı daha paylaşacağım bu ana hatları olsun...

     
    Toplam blog
    : 1
    : 146
    Kayıt tarihi
    : 11.11.11
     
     

    Son çıkan aftan yararlanan üniversite öğrencisiyim, aynı zamanda özel sektör çalışanıyım. Her tel..