Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Haziran '14

 
Kategori
Ev / Bahçe
 

Cam Silen ev hanımları ve temizlikçiler artık ölmesin

Cam Silen ev hanımları ve temizlikçiler artık ölmesin
 

camsilen


"Cam silerken düşmelerin ve ölümlerin son bulması için tedbirler"

İster evinin camını silen ev hanımları olsun, isterse işinin gereği yüksek binalarda cam silen temizlik işçileri olsun artık onlar içinde geliştirilmiş pratik ve etkili iş emniyeti çözümleri mevcut. Yaşanan bunca elim ve trajik kazadan sonra, bir şeyler yapılması gerekiyordu, bu kazalar için emniyet tedbirleri ve yöntemler geliştirilmesi zorunlu hale gelmişti.

Cam silerken yaşanılan düşme kazalarının sonuçları bir çok sosyal ve hukuksal problemi de doğurmaktadır. Bir tarafta feci bir kaza sonucu canını yitiren kaza zedeler ve onların eşleri, çocukları, aileleri... Diğer tarafta onların cam silmek için pencerelere çıkmalarına izin veren, onlara ücret karşılığı iş veren bina ve daire sahiplerinin karşılaştığı yasal davalar.

Kısa bir "internet araştırması" ile göreceksiniz ki ; Cam silerken düşüp yaşamını yitiren ve ya sakat kalan ev hanımları, temizlik işçileri haberleri ile dolu sayfalar.

PEKİ BU İŞİN EMNİYETİNİ ALMAK BU KADAR ZOR MU?

Tam da bu soruyla yola çıkan uzmanlar, alınabilecek önlemler ve yöntemler üzerine yaptıkları çalışmalarda pratik ve maliyetsiz çözümler üzerinde yoğunlaşmışlar. Her evin ihtiyacı olacak ve ileride kanuni zorunluluk olacağına inanılan bu tedbirler ve çözümler için sunulabilecek çok farklı ve sonsuz önerilerden uygulanabilir ve ulaşılabilir oldugunu düşündükleri bir sistem paket hazırlamışlar. Bu pakette evinizin düzenini bozmayan, görsel olarak rahatsızlık vermeyen, kurulumu ve kullanımı çok kolay yöntemi, maliyeti fiyatına tüm, camı - penceresi olan ev sahiplerine ulaştırmak için kolları sıvamışlar.

"CamSilen" ismini verdikleri bu hayat kurtaran sistem paketini, profesyonel cam silme işi ile yaşamını kazanan teknisyenler yardımıyla geliştiren tasarımcılar, her düzeyde kullanıcıya hitap etmesi için kullanımı, kurulumu çok kolay, estetik çözümler de içeren güvenlikli yaşam hattı sistemini geliştirmişler.

TEŞEKKÜR...

İlk satışını 2013 Haziranında yaptığımız " CAMSİLEN" bir HAYAT kurtardı. İşte mutluluk bu, önemine inandığınız bir sistemin "O an" geldiğinde bir annenin, bir eşin, bir evladın veya kardeşin hayatını kurtardığı haberini almak, sevinçlerini, teşekkürlerini ve minnet duygularını işitmek tarifi imkansız bir onur duygusu.

Yanan bunca candan ve kaybedilen hayatlardan dolayı duydugumuz üzüntüler neticesi yola çıktığımız 2013 yılı ortalarında ilk ürün satışımızı yaptığımız, " Camsilen Yaşam Hattı" paketimizi kurduran Ayşe D. Hanım dün ( 21Ocak 2014) arayarak; "Sizlere çok teşekkür ediyorum, pazar günü evimin camlarını silerken düştüm ve şimdi sizin sayenizde sag salim hayattayım, çok minnettarız, ALLAH tuttugunuzu altın etsin.." Sözleriyle başladı ve telefon aile içinde elden ele dolaştı ve tüm aile bireyleri bizleri onure etti. İşte herşeyin sebebi de bu değil miydi? Bir yaşam da olsa kurtarmak, insanlığa fayda vermek değil miydi? Şimdi bende sizlere teşekkür ediyorum, Yapmaya çalıştığımız şeyin ne kadar haklı ve gerekli oldugunu anladığınız için, bizlere verdiğiniz destek için ve lütfen bilinçlenelim, bilinçlendirelim...

 

 

 

 
Toplam blog
: 13
: 2360
Kayıt tarihi
: 05.07.08
 
 

StarCephe Restorasyon ve İnşaat San.Tic.Ltd. Şti. kurucularından ve yönetim kurulu başkanıyım. Şi..