Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '08

 
Kategori
Magazin
 

Çamur at izi kalsın!

Çamur at izi kalsın!
 

Deniz Seki


Deniz bunu haketmedi..

Şarkıcı Deniz Seki hakkında "hırsızlık" suçlaması yapıldı.

Deniz Seki, annesi ve sevgilisi Hüsnü Şenlendirici ile gittiği Kıbrıs'ta, bir otelin kumarhanesinde rulet oynarken "fiş hırsızlığı" yapmakla suçlandı.

Sevgili Deniz'in adı bir "çalma" olayına karışmıştı bu doğru. Deniz Seki; Hüsnü Şenlendirici'nin kalbini çaldı. Bu konuda da hakettiği ya da etmediği kadar eleştirildi. Hatta geçtiğimiz haftalarda, (Deniz'in imam nikahıyla evlenmem) sözünü eleştiren bir yazı bende yazmıştım. Ancak, Deniz Seki'ye bu kez, asla yapmadığı ve yapmayacağı "hırsızlık" çamuru! atıldı..

Bu çamuru atan ve Allah'tan korkmadan "haber" yapanları kınıyorum. Yazıklar olsun! Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş..

Seki'nin yıllardır sahnelerde kazandığı para, herhalde rulet masasında oynamaya yetecek miktarın kat kat üstündedir. Rulet oynanan masalar, genellikle casinoların en orta yerinde en göz önünde bulunur. Deniz Seki, rulet masasında bütün gözler kendi üstünde cirit atarken! yanındaki adamın üç kuruşluk fişine el atıp kendine bu lekeyi sürdüreceğini hiç sanmam inanmam.

Böyle ağır bir ithamı kimse haketmiyor . Deniz Seki'ninde bunu haketmediğini biliyor ve bu yalan haberi çıkaranları affedeceğini de sanmıyorum ama bu iftirayı hayatının sonuna kadar sırtında adeta bir kambur gibi taşıyacağından eminim..

Haber ve resim internetten


Gülriz Yiğit

 
Toplam blog
: 258
: 1033
Kayıt tarihi
: 10.08.08
 
 

Ankara'da doğdum. Balıkesir'in  ilçesi Ayvalık'ta yaşıyorum. TSM ve  tiyatronun biraz da olsa toz..