Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '12

 
Kategori
Dünya
 

Çapkın başkan yine yakayı ele verdi

Çapkın başkan yine yakayı ele verdi
 

Huylu huyundan vazgeçemiyor. Hani derler ya, “canı çıkacağına huyu çıksın.” Bu söz, şu Eski IMF Başkanı Dominique Straussa Kahn’a çok uygun. Herifin hovardalığı başına bela. Bu yüzden dünyanın dilinde.

Dış basının flaş olarak geçtiği habere göre, Belçika ve Fransa’da hayat kadın çetesi ile ilgili yapılan bir operasyonda, alemlerle ilgili olduğu iddiası ile Dominique Straussa Kahn,  Fransa’nın Lille’de gözaltına alınarak sorguya çekilmeye başlandı. 24 saat sürecek gözaltı süresinin uzatılabilme ihtimali olduğu belirtiliyor.

Hayat kadınları ile aleme katılmak, masraflarının da bazı şirketlerce ödendiği iddiası ile gözaltına alınan Dominique Straussa Kahn’nın yedi meşhur hakim tarafından ifadesinin alındığı  kaydediliyor.

2011 yılında da New York’ta bir otel hizmetçisine tecavüze kalkışmakla Amerika’da tutuklu kalmıştı.

Tüm bu skandallardan önce adı, Fransa Cumhurbaşkanlığı adaylığına geçiyor ve şansının kuvvetli olduğu dile getiriliyordu.

Dünyanın işleri.  Dünya Para Bankası- Uluslar arası Para Fonu  en yetkilisinin yaptığı işler. Arkasında iş adamları ve devletler.

Fahişeler. Akıtılan paralar.

Avuç açan ülkeler.

Ve skandallar.

Kurulan tuzaklar. O tuzaklara düşen inanılmaz büyükler. Ve büyükleri yargılayan en meşhur, en kıdemli, en tarafsız, en bilgili, en liyakatli yargıçlaaar. Hüseyin Seyfi 

 
Toplam blog
: 498
: 1546
Kayıt tarihi
: 12.08.07
 
 

Öğretmen Okulunu ve İktisat Fakültesi Kamu yönetimi bölümünü bitirdim, eğitimciyim, İyi derecede ..