Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

13 Ekim '08

 
Kategori
Teknoloji
 

CeBIT Teknoloji Fuarı

CeBIT Teknoloji Fuarı
 

CeBIT Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz ve Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün fuarda


Belediye kaçağı uydudan takip ediyor…

Denetimlerini uydu sistemi ile gerçekleştiren Büyükçekmece Belediyesi ilçe genelinde olası kaçak ve gece kondu yapılaşmasına göz açtırmıyor.

Personelinin titiz denetimleri sayesinde Büyükçekmece ilçe sınırlarında tek bir kaçak yapılaşmaya rastlamanın mümkün olmadığını dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bunu teknolojik imkanları etkin şekilde kullanarak gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Akgün, Avrupa ve Avrasya’nın en büyük bilişim teknolojileri fuarı olan CeBIT ‘de gerçekleştirdiği basın toplantısında belediyenin teknolojik imkanlardan nasıl yararlandığını anlattı. Akgün; “Teknolojiyi belediye hizmetlerinde etkin şekilde kullanıyoruz. Hizmeti bir yandan vatandaşımızın ayağına götürürken,özellikle imar ve ruhsata dayalı denetimlerimizin en büyük desteğini teknolojik gelişmelerden sağlıyoruz ”dedi.

Büyükçekmece’de evi yada arsası olan bir vatandaşıın dünyanın neresinde olursa olsun belediyede kullanılan Kent Bilgi Sistemi sayesinde kendi arsa ve evinin bilgilerine rahat ve hızlı bir şekilde ulaşabileceğini belirten Başkan Akgün; İmardan-ruhsata, belediyeye ödenecek vergilerden halkla ilişkilerin duyurularına kadar belediyenin tüm birimlerinde teknolojik imkanları etkin şekilde kullanıyoruz. Bu sayede halkımızla daha etkin iletişim kurabildiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Yapılan teknolojik çalışmaların Büyükçekmece’de gözle görülür şekilde meyvelerini verdiğini ifade eden Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz’de Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve belediye personelinin ortaya koyduğu Kent Bilgi Sistemi projesinden oldukça etkilendiğini söyledi.

Fotoğraf ve Kaynak:
Gözlemlerim ve Büyükçekmece Belediyesi Başkanlığından, bizzat tarafıma aktarılan bilgilerden oluşuyor.

Sabiha Rana


Küresel ısınmaya ne gibi katkılarımız oluyor?

Mesela: Baş'örtü'sü'yle uğraşacağımıza, geliniz hep birlikte Türkiye'mizin ve güzel İstanbul'umuzun tertemiz mis gibi geleceği için, yatırım yapalım, yemyeşil bir örtüyle dünyamızı kaplayalım ama en önce de TEMA'ya katkıda bulunalım.. Başka çare yok! Çünkü;ne başka dünya, ne başka Türkiye, ne de başka bir İstanbul var! Ama! TEMA'da hayat var! http://www.tema.org.tr/

İletişim: TEMAVakfi@tema.org.tr



YA KIZ ÇOCUKLARIMIZ? HAYDİ ONLARIDA UNUTMAYALIM!

<ımg alt="" src="http://kampanya.milliyet.com.tr/bbog/bireysel.jpg" usemap="#a" border="0">


BİR KIZ ÖĞRENCİNİN HAYATINI DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ
https://secure.cydd.org.tr/bagis/index.asp

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..