Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

13 Ekim '08

 
Kategori
Müzik
 

Britney Spears gibi! O da yazılarını hamamda yazıyor!

Britney Spears gibi! O da yazılarını hamamda yazıyor!
 

Britney Spears son klibinde çırılçıplak Fotoğraf:Milliyet Galeri


Oda son yazısıyla ''çok terletecek çoookk''

Milliyet Blog tarihinde iki yıldır yazdığı bloglarla değil de ''porno sitesi dehşeti'' (hariç) http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=118957 ''özellikle'' bloglarına kullandığı fotoğraflarla terbiyesizce öne çıkmaya ve ''EN'' listesinde tırmanmıya çalışan, bu utanmaz MB Yazarı, bir yandan da Milliyet Blog piyasasının bütün değerlerini alt üst ederek ve de Milliyet Blogun çok çok çok ''güvenilir'' yazarlarından olan Sabiha Rana son blogunu ister inanın isterseniz inanır gibi yapın ama benden size söylemesi ''Çingen Sabiş'ten de'' duyduğum kadarıyla (külliyen asparagasmış) güya son yazılarını hamam da yazmış.. (E anca temizlenir şeytanca tıklardan)

Yazıya kullanılan fotoğraf aslında bunu belgeler nitelikte ama biz yine de bunu kendimiz belgelemek istiyoruz! Tabi ki araştırmalarımız devam edecek, ta ki hamamdan aldığı fişi bulana kadar..

Konuyla ilgili araştırmalarını sürdüren uzmanlardan aldığımız son ve kesin olmayan bilgilere göre:bahsi geçen son yazısı hamamda yazılmış olsa, kullanılan klavye de mutlaka ''eşek değiliz ya kardeşim anlarız'' tuşlar da bir ıslaklık, bir nem ve bir hamam böceği kokusu alırdık ve anında tespit ederdik.. Heral de yani diyorlar!

Sayın Rana hakkında aldığımız bilgiler doğruysa eğer, zaten uzunca bir süre yazmamaya karar vermişse de göbeği blogla kesildiği için, hiç aralıksız olarak hatta susuz ekmeksiz ve de parasız sebil niyetine habire (!) yazmaya devam etmekteymiş.. (İyi de halt etmekteymiş)

İşin açıkçası karnımızın tokçası, mahalle halkı bu kadının, ayyy pardon Sayın Rana'nın önce, iyice kafayı sıyırdığını ve sonra da yediğini söylüyorlar.. (afiyet olsun)

Hatta yan komşusu Yıldız Hanım, Sabiha abla bizlere her zaman çok normal görünürdü fakat;ben yine de iç dünyasından (ne yalan söyliyeyim) her zaman şüphe ederdim..

Hele de en son merdivenlerden inerken, kendi kendine ve kendisi hakkında yazacağı yazıyı,onu sesli düşünürken yakaladığımda, inanamadım filan bile diyemedim.. (Kapıdan dikizlediğim için!) Kadını görmesine görüyorum kulağımla duymasına da duyuyorum.. Eee ne kaldı ki geriye? Ağzımdan direk olarak tek bir laf çıktı ''uçmuş'' dedim.. Yazık olmuş kadına! Çünkü;çok akıllı komşumuzdu Sabiha abla.. :(

Komşusu komşusuna:

- Ben demedim mi size bu kadın yakında tırlatır.
- ''Melekler yüreğinizden öpsün'' kim diyecek şimdi bize? :(


Önemli Not: Bu bir Kültür ve Sanat Haberiydi!!!


Britney Spears son klibiyle ''çok terletecek'' Eeee saunaya giren terler hele ki de verdiği pozlar da böyleyse, terletir beyzadeleri...

GERÇEK SANAT HABERİ YANDAKİ LİNKTE! http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=yasam&KategoriID=&ArticleID=1002469&Date=13.10.2008&b=Son klibiyle cok terletecek&ver=96

Britney Spears'ın işte o meşhur VİDEO görüntüleri! Sanat için soyunanlar belli oluyor....!

Vatan Video Galeri:
http://www12.gazetevatan.com/video/video.asp?vid=5524

Ben uslanmam dememiş miydim sizlere? Özür diliyorum! :(


Küresel ısınmaya ne gibi katkılarımız oluyor?

Mesela: Baş'örtü'sü'yle uğraşacağımıza, geliniz hep birlikte Türkiye'mizin ve güzel İstanbul'umuzun tertemiz mis gibi geleceği için, yatırım yapalım, yemyeşil bir örtüyle dünyamızı kaplayalım ama en önce de TEMA'ya katkıda bulunalım.. Başka çare yok! Çünkü;ne başka dünya, ne başka Türkiye, ne de başka bir İstanbul var! Ama! TEMA'da hayat var! http://www.tema.org.tr/

İletişim: TEMAVakfi@tema.org.tr



YA KIZ ÇOCUKLARIMIZ? HAYDİ ONLARIDA UNUTMAYALIM!

<ımg alt="" src="http://kampanya.milliyet.com.tr/bbog/bireysel.jpg" usemap="#a" border="0">


BİR KIZ ÖĞRENCİNİN HAYATINI DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ
https://secure.cydd.org.tr/bagis/index.asp

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..