Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çekilin Gülse Birsel Geliyor!

Çekilin Gülse Birsel Geliyor!
 

Güldürü dizilerinin usta kalemi Gülse Birsel uzun zamandır sessiz sedasız köşesinde oturuyordu. Aslında köşe yazıları ile gündemde, son olarak da “Aile Arasında” adlı sinema filmi kaleme aldı ve çekti. Ama genel izleyeninin ekranda olduğunu düşünürsek uzun zamandır bir kıpırtı yok.

Cepheden ses geldi!

Yine bizi güldürmeye çalışacak Gülse Birsel ve bu sefer de güldürmeyi başaracaktır. Özgün senaryoları, tatlı esprileri, ince hicivi dokunuşları, sıra dışı karakterleri, olağan durumların olağan dışı evrilmesi… sanatçının sıklıkla dile getirdiği konular.

Bu sefer de bir aile komedisi ile karşımıza çıkacak!

Gülse Birsel’in yazdığı, ekranlara getirdiği bütün komedi dizilerinde aile çevresi ve aile içi olaylar gündeme hiç sıkmadan gerçek hayattan karakterlerle gelir. Hafif abartı konu gereği lazımdır tabi ama asla o karakteri yadırgamazsınız. İşte bu sefer de aile komedisi ile karşımızda olacak Gülse Birsel.

Ocak ayında ekranlara gelecek dizi için sadece oyuncular belli.

 Dizinin yayına gireceği kanal açıklaması yok. Oyuncular bile insanı şimdiden güldürmeye hazır hissettiriyor. Başrol oyuncuları; Çağlar Çorumlu, Derya Karataş, Sarp Apak, Cengiz Bozkurt ve Bartu Küçükçağlayan… Her bölümde farklı bir oyuncu başrolde olacakmış. Bu da karakterlerin her birinin çok güçlü ve dikkat çekici olduğunu gösteriyor.

Henüz ilk bölümün yazım aşaması bitmiş.

Senaryo yazmak düşünüldüğü kadar kolay değildir, hele ki hedef güldürmek ise düşünülen aksine hepsinden zordur. Usta kalem Gülse Birsel’in bizi güldürme garantili bir şeyler yazdığı kesindir ne de olsa bu işin kadın ustalarından birinin kaleminden çıkacak senaryo.

Artık gülmek istiyoruz, ekran trajik, acılı, kırıcı, şiddet içeren ve baskıcı bir girdaba girdi. Biraz soluk almak için gülelim artık!

Hayatta bol bol gülmeniz dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..