Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '14

 
Kategori
Futbol
 

Çekirge zıp zıp... Güm

Devre arasında bütün takımlar transfer yaparken Fenerbahçe uğur olsun diye transfer yapmadı. Sevgili Uğur Meleke abimiz için şom ağızlı deyimini kullanmak istemiyorum ama 2 haftada 2 forvet sakatlığı ile Fenerbahçede şampiyonluk hesapları alt üst oldu. Şimdi yönetim 2 gün içinde alel acele laf olsun diye transfer yapacak hem de mecbur kaldıkları için açgözlü menejerlerin tuzağına düşecekler. Geçen haftaki kazanılan Konya maçında takımın zaten şampiyonluk havasına erken girmiş olduğunu ve devre arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirmediğini belli etmişti. Ancak rakiplerin puan kaybı ile farkın açılması bu işin bittiği havasının sadece futbolculara değil teknik ekibe de sirayet etmiş olduğunu gördük. 

Maça iyi başlayan Eskişehirspor golüde bulunca daha rahat top yapmaya başladı ancak Caner'in şutuna rastgele ayağını uzatan Kuyt kaleci Boffin'i kontrapiyede bıraktı ve beraberlik geldi. Tabi bu arada kaleci Boffin geçen hafta direkt kırmzı kart görmesine rağmen nasıl oluyorda tek maç ceza ile kurtarıyor anlamak mümkün değil. Ayrıca bu ligde kırmızı kart görüp kupa maçında cezayı çekmekde adaletli olmuyor. Fenerbahçe nihayet Webo'nun sakatlanmasıyla yedek kulubesinde forvet olmayınca durumuna düşerek Uğur Meleke abimizi en sonunda mutlu etmiştir. Ersun Hoca uzun bir aradan sonra Holmen'i ilk 11'de oynatarak geçen hafta sakatlıktan sonra hiç de fena oynamayan Emre'ye haksızlık yaparken daha 30. dakikada Emre-Holmen değişikliğini düşünerek sahadaki Holmen'i de psikolojik olarak etkiledi. Ersun Yanal büyük hatalar yapmaya devam ediyor ve maalesef hiç kimse de Hoca'ya bir şer demiyor galiba. Holmen takımdan kopuk da oynasa ilk 45 dakikada sahanın en çok koşan futbolcusu oldu.  Webo sakatlanınca Ersun Hoca Emreyi oyuna almak zorunda kaldı çünkü Emre zaten ısınmıştı. Ama ikinci devreye Holmen-Hasan Ali değişikliği ile başlayıp Caner'i sol öne Sow'u da forvete koyarak başlasaydı daha doğru bir tercih olurdu. Ayrıca Kuyt çok iyi niyetli bir futbolcu ama maalesef 2 maçtır dökülüyor ve takıma faydası olmadığı gibi zararı daha fazla oluyor. Salih oyuna girerken çıkması gereken Meireless değil Kuyt olmalıydı. Salih oyuna girince maalesef hayal perest Fenerbahçe taraftarları onun maçı çevireceğini düşünüyorlardı. Ama çıkan Meireless değil de Kuyt olsaydı belki Salih bir şeyler yapabilirdi. Meireless çıkınca Eskişehir orta saha egemenliğini ele geçirdi ve bu sezonun kötülerinden Gökhan Gönül'ün önünden Erkan Zengin galibiyet golünü atarak lidere büyük uyarıyı yaptı.

Yargıtay kararı ile herşeyden elini ayağını çeken Aziz Başkan en azından önümüzdeki hafta takımın bütün antrenmanlarına gelerek  takımın üzerinde oluşan 3 Temmuz etkisini silmelidir. Ayrıca bundan sonra taraftarlarada çok büyük bir görev düşüyor. Küfür dahi edilmeyen Konya maçından seyircisiz cezası çıkaran PFDK bu ligin erken bitmesini istemeyenlerin tarafındadır. Her bir Fenerbahçe taraftarı yanındakilere  mukayet olmalıdır. Yoksa geliyor denen şampiyonluk bir anda kabusa dönüşebilir. 

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..