Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Abdurrahim Akış ve Hayata Dair Yazıları

http://blog.milliyet.com.tr/medyatakip

04 Mart '14

 
Kategori
Siyaset
 

Cemaat ve AKP ilişkisini halka nasıl anlatılıyor

AKP iktidar olduğu günden bugüne kadar cemaatın oyları ve destekleri ile büyüdü. Bugün geldiğimiz noktada bir anlaşmazlık sonucu kılıçları çekince herşey sanki AKP'ye karşı bir komplo olarak tezgahlandığını halka anlatıyor AKP kurmayları ve Başkanı olan Başbakan, halkın buna inanması ne kadar kolay olur ne kadar gerçekçi olur oorası halkın tasarufundadır.

Fakat gelişen olaylar, Yolsuzluklar, ayakkabı kutuları hepsi iddia olarak kaldı. ve Bu olayların ülkeyi zor duşurma düşürmek için yapıldığını halka anlatıyorlar.

Kardeşim ülkeyi neden zor duruma soksun yılların hocası dediğiniz Gülen hoca, buna bizler inanamıyoruz. bugüne kadar onların her istedğini verdik diyen siz başbakan bugün ne oldu da ülke haini, vatan haini sıfatını hakk etti gülen kardeşiniz.

Halka yolsuzlukların telefon dinlemelerin hesabını nasıl vereceksininz. İnterneti sansürleyerek, HSYK'yi değiştirerek kendinizi korumaya aldınız. Bu koruma çemberini oylar böldüğünde ne yapacaksınız.

Bunun hesabını halka nasıl vereceksiniz. Bugün bu olayları komplo olarak gören bir ksım vatandaş, yarın bu gerçeği öğrendiğinde onlara cevabınız ne olacak.

Bu ülkede yaşayan insanlar bu ülkeyi seven insanlardır. sevmeyenler bu ülkeyi terk ederler zaten,

Ustalık dönemi ihtiyarlık dönemi oldu, artık bu ülkenin güvendiği bir başbakan şaibeli konumda, sayın başbakan, bizler üniversiteyi bitirdikten sonra geçimimizi ancak sağlayabililiyoruz. Sizin bilal oğlunuz ne iş yapıyorda bu kadar milyon doların sahibi olabiliyor. neden vakıf kurdu. bu vakıfa yardım edenler, diğer vakıflara neden yardım etmiyorlar.

Bizler sefalatle imtihan olunurken, oğlunuz nasıl bu kadar zengin olabildi. biz halk olarak bunların cevaplarını bekliyoruz. Bize de bir yol gösterde bizde bu sefaletten kurtulalım. Çocuklarımıza daha iyi imkanlar sağlayalım.

 
Toplam blog
: 11
: 1122
Kayıt tarihi
: 22.11.08
 
 

İstanbul Üniversitesi Ekonometri bölümü 2000 yılı mezunuyum. Şu anda Medya takip hizmetini sunan ..