Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '21

 
Kategori
Mizah
 

ÇEŞİTLİ FIKRALAR

ÇEİTLİ FIKRALAR

Ülkemizde o kadar acı yaşandı ki halende yaşanıyor. Bir yanda deprem ,sel felaketi, ölümler, trafik kazaları, terör olaylar, Coronadan ölümler. İstedim ki bir an olsun bu sıkıntıları aşağıdaki fıkralar okuyarak gülümseyelim umarım gülümsersiniz. Selam ve saygılar. NAHİDE ÇELEBİ

  

AYNA

Erzurum’un bir köyünde hiç ayna görmemişler. Köylülerden birinin eline bir ayna geçer,  aynadaki görüntüyü ölen kardeşine benzetir ve “vah gardaşım bene bahir” diyerek eve getirir aynaya sarılır yatar eşi eve gelir bakar ki kocası aynaya sarılmış yatıyor. Aynayı elinden alır, bakar, deliye döner. “Vay gözün kor ola herif beni bu şıfrıntiyinan aldatirsan he” diyerek köyün imamına koşar “Hoca efendi erim beni aha bu şırfrıntıyınan altadır” deyip, aynayı hocaya verir. Hoca aynaya bakar “baci bu şırfıntıdan ziyade gavata benzir” diye cevaplar.

 

TORBAYA KOYUYOR

Ahmet amca ikinci kez evlenir, birinci hanımı çok pasaklı ve tertipsizmiş. Eş dost tebriye gelir ve Ahmet amcaya sorarlar. Ahmet amca hanımından memnun musun tertiplimi? Ahmet amca cevaplar: Öyle tertipli ki memelerini bile torbaya koyuyor. Yani sütyen takıyor demek istemiş.

 

MAKAT

Hanımın çocuğu hastalanır ve doktora götürür doktor bakar der ki hanım şimdi bir fitil yazacağım makattan koyarsın. Hanım saf saf doktor bey bizde makat yok teyzemlerin makattan koysam olur mu? (Eskiden sedirlere makat denirmiş)

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..