Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ekim '10

 
Kategori
Siyaset
 

CHP bu kafayla asla iktidar olamaz!

CHP bu kafayla asla iktidar olamaz!
 

47.Antalya Film Festivali afişi


AKP’nin seçim/referandum başarılarının sırrı çözüldü.

Dünyanın merak ettiği sorunun yanıtını Altın Portakal Film Festivali’nin 47. yılında öğrenme olanağını bulduk.

Emir Kusturica üzerinden koparılan fırtınanın asıl amacı AKP’li eski Antalya Belediye Başkanı’nın 28.5 Milyon liraya gerçekleştirdiği festivali CHP’li Başkan Mustafa Akaydın’ın 5.5 Milyon liraya gerçekleştirmesi mi sorusu akılları kurcalıyor.

Milliyet gazetesi yazarı Melih Aşık köşesinde konuya dikkat çekti. “AKP’li eski Antalya Belediyesi’nin 28.5 milyon liraya kotardığı festivali 5.5 milyon liraya üstelik daha renklendirerek halletti. Ortaya çıkan bu büyük farkı nasıl açıklayacak siyasi rakipler?
Gayet basit bir yolu var:
“CHP bir festivali bile yapamadı” diyecekler!
Onun için iki ay önce Bursa’da barış elçisi olan Emir Kusturica iki ay sonra Antalya’da “katliamcı Sırp militanı” haline getirildi. Şu suçlamaya bakın:
“Emir Kusturica Bosnalı kadınlar tecavüze uğrarken sessiz kaldı...”
Zeynep Oral yazısında bu namus kahramanlarına soruyor:
“Beyler bizim ülkemizde 12, 13, 14 yaşındaki kız çocuklarına toplu tecavüz eden onlarca herif zamanaşımı ya da kızın rızası vardı gerekçeleriyle serbest kalabiliyor, neden gıkınız çıkmıyor?”

Doğrusu iki rakam arasındaki korkunç uçurumu karşılaştırdığımda dünyanın yanıtını aradığı sorunun yanıtını buldum. İşin püf noktası işte bu rakam farkıydı!

Önceki yazılarımda savurgan(!) belediyeler için halkımızın engin tecrübelerinin sonucu olarak vardıkları kanaati; “Yiyorlar ama işte yapıyorlar!” diye belirtmiştim.

CHP’lilere halkımız güvenmiyor aziz okuyucu.

Şu meşhur İSKİ skandalında kendi kendilerini ihbar etmediler mi? Göknel’i koruyabilselerdi ilelebet iktidardan gitmezlerdi.

CHP’li Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın 28.5 Milyon liralık festivali 5.5 Milyona bitirip siyasi istikbalini yok etti!

Kusura bakmasın Mustafa Akaydın, hem kendini hem de partisini iktidar olma yolundan etti.

CHP bu kafayla giderse iktidar yüzü göremez!

 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..