Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '16

 
Kategori
Siyaset
 

CHP'de Atatürk posteri rezaleti

CHP'de Atatürk posteri rezaleti
 

R.T.Erdoğan fırsat kaçırmadı, siyasete karışmaması gerektiği halde söz füzesini ateşledi. İşte öyle yaparlar adamı. Basit bir poster indirilme olayını haftalarca kendi kendilerine sorun yaptılar. Parti Meclisi gibi bir organda görüşmeler, bir milletvekilini ihraç kaydıyla Disiplin Kurulu'na sevketmeler. Ne oluyor böyle anlamak mümkün değil.

Genel Başkan'ın yapması gereken ilgilileri dinleyip, uyararak olayın kapanmasını sağlamaktı. Bir saatte çözülecek bir sorunu medyaya, rakip partilere malzeme yaptılar.

Zaten bu partide öteden beri parti disiplini zayıflığı bulunuıyordu. Yetkili yetkisiz olur olmaz yerde konuşuyor, Parti Başkanı da medyadan izliyor.

K.Kılıçdaroğlu'nun beyanatları da akıllara ziyan. Diyor ki; Anayasa Komisyonunun adı Darbeleri Önleme Komisyonu olsun. Güler misin ağlar mısın. Doğru dürüst bir politika belirleyemiyorlar, bazı milletvekilleri parti siyasetine aykırı eylem ve söylemlerde bulunuyorlar.

Yukarıda bahsettiğim olay bir milletvekiki ihracını gerektirecek bir olay değil ki. Sözlü uyarılması yeterliydi.

Bir örgütün başarılı olabilmesi için en önemli kriterlerden biri de parti disiplinidir. Yoksa eskiden olduğu gibi hay huyla zaman öldürürsünüz.

 
Toplam blog
: 491
: 222
Kayıt tarihi
: 15.03.11
 
 

A.İ.T.İ.A Yönetim Bilimleri Fakültesini bitirdim. Kütüphaneci ve Maliyeciyim. Emekli oldum. İlgi al..