Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '09

 
Kategori
Sinema
 

Çiçek Taksi Durağı öksüz kaldı

Çiçek Taksi Durağı öksüz kaldı
 

Aykut Oray 68 yaşındaydı.Otelde ölü bulunda. Ölüm nedeni araştırılıyor.


En sevdiğiniz film diye sorduklarında " Çiçek Taksi " demişimdir hep. Çiçek Taksi dizisinin sevilen oyuncusu bugün bir otelde yalnızlığa sarılarak öldü. Evet, Aykut Oray öldü. Ölüm nedeni araştırılıyor.

Yer İstanbul; İstanbul'un tenha yerinde bir durak: Çiçek Taksi Durağı. Dizide geçen olay-ların odak noktası. Birbirlerinden yetenekli oyuncular rol almışlardı. Birbirlerinden farklı karek-terlerle olayları canlandırırlardı. Dizideki adlarıyla Artist Celal, Kenan, Abuzer, Ekrem, Ayşe, Ramazan ve diğerleri.

Heyecanlı komik olaylarla içimizi gıdıkladıkları için kahkahayı bastırmak zorunda kalırdık. Ailemle " Çiçek Taksi Durağı " nın tiryakisi olmuştuk. Bizleri güldürürken aynı zamanda düşündürürdü.

Aşk, iyilik, umut, sevgi, hak vb. evrensel duygular uyanırdı içimde. Demin birbirinden yete-nekli uyuncular rol almıştı, demiştim. İşte o yetenekli oyunculardan biri Aykut Oray'dı.

Kişileri sanatıyla mutlu ettiği için; sinemayı, tiyatroyu, televizyonu sevdirdiği için Allah, bütün günahlarını affetsin.

ŞEMSETTİN MURAT
 
Toplam blog
: 155
: 1573
Kayıt tarihi
: 20.09.08
 
 

Diyarbakır doğumluyum. Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü mezunuyum. Hazro TÖB-DER Şubesi başkanlığını y..