Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '14

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Çıkma teklifi ile ilgili yaratıcı örnekler

Çıkma teklifi ile ilgili yaratıcı örnekler
 

çıkma teklifi


Erkeklerin çoğu karşısındaki hoşlandıkları bayana nasıl çıkma teklifi edecekleri konusunda beceriksizlerdir. Etkilendiği ve hoşlandığı bayana çıkma teklifi etmek isteyip edemeyen ve heyecanlanan çoğu erkek, bu konuda desteğe ihtiyaç duymaktadır. Öncelikle hoşlandığınız bayana çıkma teklifi etmek için şunları yapmamalısınız. Lüks bir restoranda pahalı yemekleri yemeyi teklif etmek, ona çiçek vermek ve doğru zamanı beklemek bahanesi ile çıkma teklifini geciktirmek. Bunları kesinlikle yapmamalısınız. Zamanı ayarlama konusunda çok hassas olmalısınız ve doğru zamanı bekleyeyim derken çıkma teklifinin edilmesi gereken zamanı kesinlikle aksatmamalısınız. Yoksa karşı tarafa kendinizi soğutursunuz. Çıkma teklifi konusunda en önemli hatadır beklemek. Bekleyerek hiçbir yere varılamayacağını ve erken teklif etmenin geç teklif etmekten zararı olmayacağını bilmelisiniz.

Çıkma teklifini nasıl edeceğinizi düşünüyorsanız, diğer çoğu erkekler gibi çıkma teklifi yapmamalısınız ve kızın karşısına “Benimle çıkar mısın?” gibisinden özgüvensiz, sade ve basit bir harekette bulunmamalısınız. Çünkü karşı cins erkeklerin kendine güvenen ve özgüvenli olanını severler. Sizde bu doğrultuda hareket etmeli ve diğer erkeklerden farklı bir harekette bulunmalısınız. Güzel sözler söyleyip, serenatlar yazıp övücü hareketlerde de bulunmamalısınız. Çünkü bu gibi olaylarda artık basitleşti ve samimiyetsiz bir görünüm aldı. Eğer nasıl bir çıkma teklifi edeceğinizi bilmiyorsanız size bir öneri.

Bir sinema salonunu kapatın ve filminizi seçip salona girin. Filmi izlemeye başladıktan sonra ortasında filmin aniden kesip, ona en iyi çıkma teklifini yapın. Bu oldukça etkili ve son derece güzel bir teklif olacaktır. Film izlerken şok olan karşı taraf, o anki dengesizliği ile size içten davranacak ve samimiyet dolu bir şekilde evet diyecektir. Sizde hemen oldukça basit bir şekilde ama etkili bir yöntem olan bu hareket ile hoşlandığınız kişiye çıkma teklifi edebilirsiniz ve cevabını bildiğiniz için, kendinizle gurur duyarak o anı doyasıya yaşayabilirsiniz. Mutluluğu iki taraflı olarak yaşayıp, hoşlandığınız bayanın sizin bu teklifinizi kabul edişini, hayranlığını görebilirsiniz. Özgüven ve kendinden emin bir şekilde bu gibi teklifler ile sizde hoşlandığınız bayana çıkma teklifinde bulunabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 90
: 2496
Kayıt tarihi
: 03.11.12
 
 

Kafasına takılan her konuyu sonuna kadar araştırmaya üşenmeyen, bildiklerini, öğrendiklerini ve i..