Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Haziran '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Cildinizi Yenileyip Sıkılaştırmaya Dair Yeni Teknolojiler

 Yaz nihayet geldi. Tatile çıkmadan önce cildine ışıltı katan bir bakım yaptırmak isteyenler çoğu zaman güneşin etkilerinden çekindikleri için bu operasyonlardan kaçınırlar. Gelişen teknolojinin sonucu olarak ortaya çıkan yeni “Smooth Lift” uygulaması ile ise bu ezber bilgi ileri teknoloji ile tarihe karışıyor.

 Şu an ABD’de uygulanan en popüler cilt sıkılaştırma tekniklerinden olan Smooth Lift, özel bir lazer sayesinde şaşırtıcı sonuçlar alınmasına yardımcı oluyor. Bu tekniğin ülkemizdeki az sayıdaki ilk uygulayıcılarından biri olarak söyleyebilirim ki tüm dünyada yükselen bir trend haline gelen Smooth Lift’e Türkiye’den de yüksek talep var.

 Dünyada popüler olan estetik operasyonlar artık eşzamanlı olarak ülkemizde de takip ediyoruz. Bunlardan sonuncusu yaz-kış demeden yaptırılabilen Smooth Lift uygulaması. Daha önceki yıllarda uygulama yapılan cildin güneşle etkileşime girmesi olumsuz sonuçlar doğurabileceğinden yaz aylarında sarkma- sıkılaştırma operasyonları fazla tercih edilmiyordu. Ancak ABD’de de özelikle 2014’ün sonunda popüler olan bu uygulamayla operasyonun hemen ertesi günü bile tatile gitmek herhangi bir tehlike arzetmiyor.

 Güneşin etkilerini daha yoğun şekilde hissettirdiği bu aylarda Smooth Lift uygulamasıyla ağız içi ıslak deri yüzeyinde hissedilmeyen mikrotübüller oluşturuluyor, bu etkiye verilen onarım cevabı ile yenilenme ve sıkılaşma sağlanmış oluyor. Dolayısıyla yaz aylarında ara verilen lazer uygulamalarının yerini etkili ve güvenli bir yöntem olan Smooth Lift doldurmaya başladı. Smooth Lift yüksek teknolojiyle ağız içinden uygulanıyor, böylelikle güneşle hiçbir etkileşim içine girmeyen, cilt üzerinde herhangi bir hasar ve duyarlılık oluşturmayan bu teknik, yan etki konusunda hassas olan biz dermatologların imdadına yetişiyor. 

Yanak bölgesinde yıllar içinde oluşan sarkmaları geriye döndüren ve dudak ile burun arasındaki mesafenin kısalmasını ve dirileşmesini sağlayan Smooth Lift adı verilen yöntem, minimal girişimsel işlemlere dair gelişmeleri yakın takip eden uzman dermatologların en güvendiği uygulamalardan biri olarak göze çarpıyor. 

Smooth Lift gibi ağız içinden uygulanan, anestezi gerektirmeyen, ağrısız, hiçbir hassasiyete yol açmadan derin ısıtma ve biyomodülasyon yapan lazer uygulamaları, dünyada olduğu gibi ülkemizde de 2015 yılının en trend ve güvenli teknikleri arasında yer alacak. 

 
Toplam blog
: 8
: 142
Kayıt tarihi
: 10.04.15
 
 

1977 doğumlu Dr Ömür Tekeli 1994 yılında Özel Adana Fen lisesinden mezun oldu. Ankara Üniversites..