Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '09

 
Kategori
Güncel
 

Çılgın fikirler

Çılgın fikirler
 

masum öpücük


Sayın Aliye KAVAF hanımefendi, hiç kimsenin düşünmediği şeyleri düşünüyor ve tabiî ki çılgın fikirler üretiyor. Kendisini tebrik etmek lazım.

Hanımefendi bırakınız artık bu ucuz numaraları, partinize oy verenlere “kazara bir seferlik verilmiş emanet oyları kastetmiyorum” şirin görünmek, parti başkanınıza görev yaptığınızı ispat etmek gibi bir caba içinde bulunmayınız. Aslında siz böyle söylemlerle söylediklerinizin nerelere gideceğini bilmeyecek bir bakan değilsin, ama bu söylemler ya yeni bir gündem yaratmak veya ara sıra tabanınıza "bakınız sizin için neler yapmaya çalışıyoruz, ama ne yazık ki bazen gücümüz yetmiyor. İşte bu nedenle seçimde bize daha çok oy verin Türkiye’yi tamamen değiştirelim” demekse bilemeyeceğim. Belki de bunun nedeni kendi fikirlerinize uygun yayınlar izletmektir. Eğer böyle bir düşünceniz varsa bir seferde sansür uygulayın olsun bitsin veya maliye sopasını gösterin…

Tabii bu arada son söylediğiniz daha vahim, neymiş dizilerin içinde öpüşme sahnesi yoksa prim verelim. Tahmin ederim ki buda yandaşlarınızdan belli kimseleri doyurmak için yeni bir sistem.

Aslında prim vermek çok güzel bir düşünce, verecekseniz; dünyayı dolaşarak belgesel çekenlere, eğitici öğretici diziler yapanlara, tarihi anlatan belgesellere, araştırma yapan bilim adamlarının araştırma konularına, sadece öğrencilerin katıldığı bilgi yarışmalarına prim verin o zaman sizi canı gönülden destekleyelim ve de alkışlayalım.

Bu arada kafam takılan bir konuda şu, diyorsunuz ki halkımızın bir kısmı bu tür şeyleri seyretmekten şikâyetçi. Bunun kolayı var. Kumanda elinde televizyonunu kapatsın veya başka kanala geçsin. Ama asıl sormak istediğim şudur? Neden ben seyrederken dizilerde öpüşenleri gördüğümde anormal gelmiyor ve ilgimi çekmiyor da, o bahsettiğiniz halkı bu kadar etkiliyor acaba, kafalardaki düşünceden olabilir mi?

Neyse sayın Aliye KAVAF hanımefendinin, sayın devlet bakanımızın bu söyleminiz istemeyerek söylenmiş kabul ediyoruz ve üzerinde fazla durmak istemiyoruz.

Kendisine görevinde başarılar dilerim.

Erhan Sirekin

 
Toplam blog
: 55
: 4108
Kayıt tarihi
: 27.06.08
 
 

Genç emeklilerden olup, hayat denen tiyatro içinde rol alan bir oyuncu gibi yaşamın kıymetini bil..