Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '11

 
Kategori
Deneme
 

Çıtı pıtı aşk'sın sen

Çıtı pıtı aşk'sın sen
 

çıtı pıtı aşksın cansın sen...


Hani olurya birisini gördüğünde çıtı pıtı şirinmi şirin ne tatlışeysin sen böyle denilirya, işte bende aşka öyle diyorum. 

Hanım hanımcık olmuş, sıcacık gülümseyişiyle, sempatik tavırlarıyla, orta boylu, ne fazla ne eksik endamıyla, her giydiği üzerine yakıştıran, her sözünde bir kelam sevgiyle sonsuz özlemi kuşatan, özünde nazında narın mi narin narindir aşk.. 

Kibarlığıyla ruhuna sevgiyi saygıyı nakşeyleyen, yürüşüyle göz kamaştıran, elini uzattığında herşeyin üstesinden gelebilen, her söze bir tebessümle yaklaşan, çıtı pıtı şitrinmi şirin sin işte o an... İşte aşk böle diyorum candan... 

Bazen içinde bir his büyülenir, ardında hayallerin düşlerinle yürür, kalbin tık tık atarken, gönlün nadide bir çiçek gibi açılıverir. Minik bir etek giyerken üzerine kibarcık birşeyler eklerken, saçların ahenkle dans ederken, yağında tıkır tıkır ayakkabıyla yürürken, gözlerin süzülür adeta ve gülüşüyle duruverir ruhun çıtı pıtı aşksın der söylenir durur. Ardından yüzüne baktığında mimikleri oynayı verir, dudaklarından bir tebessüm, gözlerinde ince bir söz yokluğun içinde huzura boğuluverirsin işte o an. Bedenin titrer adeta dilin tutulur ve o an düşlerde gezersin, söz lerin diziliverir yollara.. 

Heyecan dorukta sözlerin birbirne karışmış, dilin dolaşmış ve bir ses eklenir ruhuna doyasıya çıtı pıtı aşksın sen der. İçinde mevsimler can çekişirken bahara uzanırsın birden cıvıl cıvıl oluverir düşlerin. Kahakahaya boğlursun çoğalır sevinçten sözlerin ama utangaçlığında kimsecikler duymaz . Nadide bir çiçek gibi açılıverir hülyaların. 

Dağların eteğinde açan çüğdemler gibi renk renk çoğalırken naziklğinden taviz vermez. Yüreğinde akan sular yol alırken, gözlerden yaşlar sevinçten damlar işte o an.. 

Endamınyla yürüyerek, boynu dik, yüreği vefalı, alnı açık, gönlü mert, herşeye uzana bir aşk mevsiminde çıtı pıtı aşksın sen her özleminde. Mis mis kokarken, sıcasık çorbada içini ısıtırken, ardından tadına doyulamayan bir yudum suda çeşit çeşit pişen yemekte nefes oluverirsin. Adını, tozunu, dumanıyla etrafa yayılan çıtı pıtı aşksın sen.. 

 
Toplam blog
: 360
: 1251
Kayıt tarihi
: 12.06.09
 
 

İnsanlar için en güzel hediye, hiçbir masrafa ihtiyaç göstermeyen tatlı bir  gülümseyiştir. Hz. S..