Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '08

 
Kategori
Haber
 

Çocuk annenin korkunç dramı

Çocuk annenin korkunç dramı
 

Dayı ve babanın arkadaşı şüpheli olarak yakalandı.


Karın ağrıları nedeniyle doktora götürülen 12 yaşındaki kızın 8.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Kimden hamile kaldığını bilmeyen küçük kız mahkeme kararıyla koruma altına alındı. Dayı ve babanın arkadaşı şüpheli olarak yakalandı.

İSTANBUL Eminönü’nde 12 yaşındaki D.R. karın ağrısı şikayeti üzerine annesi tarafından doktora götürüldü. Yapılan tetkiklerde küçük kızın 8.5 aylık hamile olduğu belirlendi. Anne S.R. doktor raporu ile birlikte savcılığa giderek şikayetçi oldu. Küçük kız ifadesinde kim tarafından hamile bırakıldığını bilmediğini öne sürdü. Baba C.R. kızın dayısı Vedat Y.’yi suçladı. Kumkapı’da yakalanarak gözaltına alınan Vedat Y. ise babanın arkadaşı Volkan Y.’yi suçladı. Savcılık bunun üzerine Volkan.Y.’nin de yakalanması talimatını verdi. Polis, Volkan Y.’yi de yakalayarak savcılığa getirdi.

Bir insan ne kadar kudurabilir de ufacık bir kız çocuğuna saldırabilir ki.Bırakın saldırmayı, kötü gözle bakması ya da ne biliyim aklından sapıkça hisler geçirmesi ne kadar da iğrenç bir düşünce hissidir.Bu olayı kınamak da yetmiyor ki. Devletimiz bu şerefsizlere daha ne kadar göz yumacak. Hala suç işleyenler affedilmeye devem mı edilecek?Dünyanın hiçbir yerinde bizim ülkemizde yaşanan tecavüz olayları yaşanmıyordur.Yaşansa bile çok azdır. Çünkü yapacaklarının sonunda nasıl bir cezaya çarptırılacağını biliyorlar da ondan. İlla ki arap ülkelerindeki gibi bir ceza sistemi mi getirilmesi gerekli? Hani derler ya "Asacaksın Taksim Meydanında bir-iki tanesini bak ozaman yapabiliyor muşkaları da? ".Aynen budur kardeşim. Kim ne yapıyor ise yaptığının cezasını almalı. Bir de bu iğrençliği yapan kişi kızcağızın en yakını dayısı imiş!Daha ne kadar kötülük yaşanacak ülkemizde yeter artık. Yeter ! ! !

DNA TESTİ YAPILACAK

D.R.’nin çelişkili ifadeleri ve dayısı Vedat Y.’nin babası C.R.’yi suçlaması üzerine savcılık mahkeme kararıyla Vedat Y. ve Volkan Y.’nin DNA örneklerini aldı. Bebekten tehlikeli olacağı için kan örneği alınamadı. Kız çocuğunun kim tarafından hamile bırakıldığının belirlenmesi için anne karnındaki bebeğin doğması beklenecek. Bebek dünyaya geldikten sonra kan örnekleri alınarak karşılaştırılacak ve babanın kim olduğu belirlenecek. Babanın belirlenmesinin ardından mahkeme süreci de işlemeye başlayacak.

Hamile kaldığını 8.5 ay sonra öğrenen ve yaklaşık 15 gün sonra doğum yapacak olan D.R. savcılık tarafından mahkeme kararıyla koruma altına alındı. D.R., İstanbul Valiliği’ne bağlı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na gönderildi. Psikolog gözetiminde tutulan küçük kızın sürekli ağladığı ve doğum sancıları çektiği belirtildi.
Tek temennimiz bir daha bu olaylar yaşanmasın.Ama ne yazık ki sadece lafta kalıyor.Çok yazık !


Kaynak Haber Bilgisi ve Resim : Hürriyet

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..