Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Çocuklar Duymasın Dizisinde Neler Oluyor ?

Çocuklar Duymasın Dizisinde Neler Oluyor ?
 

Çocuklar Duymasın dizisi televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden birisi, dizinin çocuk oyuncuları dizide büyüdü desek yerinde olur sanırım. Geçtiğimiz aylarda tekrar yayına başladı ve bir takım aksilikler karabulutlar dizinin üzerinde dolandı. Tamer Karadağlı oyunculuğu ile diziye farklı bir hava katmaya devam ediyor.

Biliyorsunuz dizinin yapımcısı Birol Güven ve onun yönetiminde iyi bir senaryo ekibi ile çalışıyorlar. Zengin Kız Fakir Oğlan dizisi de MİNT yapım tarafından çekilmişti. Geçen haftaki yayınlanan bölümünde dizi kahramanlarının dışarıda yemek yedikleri bir sahne vardı hatırlarsanız bu sahnede cep telefonlarına yemek boyunca bakmama kararı aldılar ve ilk telefonuna bakan hesabı ödeyecekti buraya kadar normal diyebilirsiniz. Aynı sahne ve benzer kafa seslerini Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde de izlemiştik bu ve buna benzer tekrarlara rastlamak mümkün, insanın aklına şu soruyu getiriyor acaba yeni birşeyler üretemiyorlar mı da aynı sahneleri bir başka dizide kullanıyorlar.

Ayrıca 80'ler dizisinden tanıdığımız Basri'nin de aynı karakter ile diziye girmesi bu tezimi güçlendiriyor. Bence bu dizide beklediklerini bulamadı yapımcılar.

Bana kalırsa bir önceki sezon yayınlanan ve işlenen konular daha iyiydi. Umarım iyi bir başarı grafiği yakalayarak daha uzun soluklu olarak ekranlarda kalır. 

 
Toplam blog
: 29
: 262
Kayıt tarihi
: 08.10.15
 
 

Hikaye Tasarımcısı ..