Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '13

 
Kategori
Siyaset
 

Çok oluyorsun Tayyip!

Ey İsrail! Sen kim oluyorsun da bizden özür diliyorsun? Sırası mıydı şimdi bu özrün, senin özrün kabahatinden de büyük. Haddini bil.

Hem özür dilemekle yetinmeyip, şehitlerimize bir de tazminat verecekmişsin. Yetmedi, Gazze ablukasını kaldırıp Tayyip Erdoğan’ın en çok istediği olayı gerçekleştirecekmişsin.

Sen kim oluyorsun da, bu hükümetin ülkede ve dünyada elini güçlendiriyorsun.

Suriye ile ilgili çıkarlarından bize ne, Obama’nın dayatmasından bize ne?

Biz artık bu ülkede olaya hangi taraftan bakarsak bakalım, kervanları yürüyor bu adamların.

Bu adamlar dış politikada çuvalladı, içeride herkes son model arabalarına gaz taktırmaya başladı, benzin alamıyorlar, kömür dağıtarak oy topluyor bunlar, askerlerimizi hapse atıyorlar falan diye ilkokul seviyesinde, karşı çıkmalarımız vardı.

Tam da artık bunlardan bir şey olmaz, komşularla sıfır sorun politikaları iflas etti, kimse bizi iplemiyor, falan deyip başını kumdan kaldırmayan herkesi kandıracaktık. İnanan da vardı ha bize.

Denizi yürüyerek geçse başbakan, yüzme bilmiyor diyecek kadar düştük ama gene de bize inanan oldu. Sen neden bizim pişmiş aşımıza su katıyorsun katil İsrail.

Zaten adamlar su içse yarıyor, yakında yüzde 60 oy oranına sahip olacaklar, biz hala kömür dağıtanlara sataşıp elimizin yüzümüzün karasından herkesi kara olarak görmeye başlamıştık.

Hadi siz zaten bu ülkeye hiç dost olmadınız da, bu teröristlere de ne oluyor? Bebek katili diye aşağıladığımız adam çıkmış, silahlar susacak falan diyor…

Her akşam televizyonlarda duyduğumuz şehit haberlerine göbeğimizi kaşımadan, köpeğimizin başını okşayarak kadeh kaldırıyorduk, içten içe sevinerek.

Tamam, işte diyorduk, bunların bitişi terörden olacak. Zaten her işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar, cahil halkı biz bir türlü ikna edemiyorduk, gelsin şehitler, gitsin oylar…

Çözümün sırası mıydı şimdi?

Hoş biz bu çözüm sürecinde gene diyeceğimizi deriz, Amerika oyunu deriz, bizi kullanıyorlar, aptal yerine koyuyorlar, ölseydik de katillerle masaya oturmasaydık falan deriz, deriz de güzel kardeşim, kimse bizi iplemiyor ki!

Hem ne dediysek hiç birisi gerçekleşmedi bugüne kadar.

Ekonomi düzeldi diyorlar ya, kanmayın bunlar pastırma yazı, çakılacaklar en kısa zamanda dedik, dünyanın ilk 16. sırasına oturttular canım ülkemizi.

İlk seçimde gidecek görün dedik, gördük ne hale düştüğümüzü.

Kaç seçim geldi geçti, hala tık yok adamlardan.

Biz o eski, şaşalı günlerimize ne zaman döneceğiz Allah aşkına?

Ne güzeldi on yıl öncesi. Ülkemiz dışarıda maymun gibi oynatılıyordu, tezkere geçecek, geç, asker gönderilecek, gönder, el pençe divan durulacak, dur!

Biz de içeride cebimizi doldurup, ahkâm kesiyor, Müslüman avına çıkıyor, makam mevkii sahibi oluyor, hükümet kuruyor, hükümet yıkıyor, ordunun penceresinin önünde sabahlıyorduk.

Yazık değil mi şimdi bize?

Her gece kâbuslar görerek uyanıyoruz doktor!

mustafasus@hotmail.com

www.mustafasus.com

 
Toplam blog
: 394
: 178
Kayıt tarihi
: 17.09.09
 
 

Bir kurumda yönetici olarak çalışmaktayım, 1974 Kayseri doğumluyum. Son demine varmadan hayatın h..