Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '10

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

D'autre Serra'nın moda partileri

D'autre Serra'nın moda partileri
 

D'autre Serra, Setenay Tetik ve ben, İkons of Fashion'da


ICONS OF FASHION PARTİLERİ

Türkiye’nin moda gündemine yaptığı moda partileri ile yerleşen D’autre Event’lerin organizatörü Serra Kocacıklıoğlu, partilere katılan seçkin davetlilerine mükemmel bir evsahipliği yaptı. Ünlü markalar ile moda tasarımcılarını bir araya getiren bu partiler,

Özellikle Türk tasarımcılarına büyük doping etkisi yarattı. Maçka’daki Park Hyatt Maçka Palas’ta çok sayıda davetlinin katıldığı partilerde Türk tasarımcılarının defileleri de göz doldurdu. Emporio Armani defilesiyle başlayan partiler zinciri Sedef Çalarken, Ezra&Tuğba, Simay Bülbül, Tuvana Büyükçınar ve Stella Marina’nın mayo defilesi ile devam etti.

Defile için havuza özel olarak kurulan podyumda mayo ve bikinileri tanıtan yerli ve yabancı mankenler, M.A.C. Kozmetik’in çarpıcı yüz makyajı ve Stella Marina (deniz yıldızı) özel figürüyle dikkat çekti. Mankenlerin havuzun içerisinde gerçekleşen performansının ardından Serra Kocacıklıoğlu, haftalardır bu organizasyonları destekleyen RIVA Yacht, MARTINI Rosato ve Hyatt Park Maçka Palas Oteli’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Serra’nın teşekkür konuşmasıyla kendisini havuza bırakması ile gece hareketlendi ve Serra ile birlikte havuza atlayan ressam ve tasarımcı Bülent Göncü, Moda Tasarımcısı Yeşim Koç (ben), DJ Doğuş Cabakur, Modacı Aslı Jackson, TV Sunucusu Ece Filiz, davetlilere neşeli saatler geçirttiler. Kusursuz işleyen bu event’lerin yaratıcısı D’autre Serra’yı ve başta harika fotoğraflar çeken Deniz Koşan ile Koray Koçak olmak üzere emeği geçen tüm ekibi kutluyoruz.

Fotoğraflar : Deniz Koşan, Koray Koçak

 
Toplam blog
: 54
: 1526
Kayıt tarihi
: 21.06.07
 
 

23.05.1974 İstanbul doğumluyum. Mediha Yener Moda Okulu'ndan stilistlik ve modelistlik sertifikaları..